Buna ziua,
Eu si prietenul meu ,am cumparat un teren impreuna ( in contract 50% fiecare) ,Cum trebuie procedat legal sa avem drepturi egale pentru o eventuala constructie?
Multumesc
Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Am un baiat care a implinit 18 ani in luna februarie este elev in clasa XI-a
Tatal sau a considerat ca nu trebuie sa mai plateasca pensia alimentara pana la finalizarea studiilor.
Va rog sa ma indrumati care este calea legala si unde ar trebui sa se adreseze in continuare ?
Buna ziua,
Am cumparat un teren in rate ( 18 rate) printr-o agentie imobiliara.Am mers la notar s-a incheiat o promisiune de vanzare -cumparare urmand ca in acest termen vanzatorul sa rezolve finalizeze actele ( trecerea terenului din extravilan in intravilan ) .
La momentul acela PUZ-ul era in desfasurare.
Ratele au fost achitate la timp ,termenul a expirat ,vanzatorul nu a rezolvat cu actele .
Va rog ,sa-mi spuneti ce este de facut in continuare?
Va multumesc pentru raspuns.
Firma a fost radiata.
La Casa de pensii ,cand a inaintat dosarul pentru pensionare I s-a transmis ca trebuie acea adeverinta pentru grupa II. Desi, in carnetul de munca era mentionat destul de clar perioada si nu I s-a luat in considerare.Ce putem face In cazul acesta?
Sa inteleg ca acei functionari se ghideaza dupa bunul plac?
Buna seara
Va rog,daca se poate sa imi oferiti un raspuns la intrebarile de mai jos:
Tatal meu este in prag de pensionare ,nu se poate pensiona pentru ca nu si-a recuperat adeverinta de grupa 2 ,firma la care a fost angajat a intrat in insolventa de cativa ani .Puteti sa-mi spuneti ce este de facut? Unde ne putem interesa care este lichidatorul acestei firme sau cum putem afla unde s-a depus arhiva .
Mentionez ca ne-am interest la Arhiva Nationala dar nu am primit un raspuns favorabil.
Va multumesc anticipat!