avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am cumparat un teren in rate ( 18 rate) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am cumparat un teren in rate ( 18 rate) printr-o agentie ...

Buna ziua,
Am cumparat un teren in rate ( 18 rate) printr-o agentie imobiliara.Am mers la notar s-a incheiat o promisiune de vanzare -cumparare urmand ca in acest termen vanzatorul sa rezolve finalizeze actele ( trecerea terenului din extravilan in intravilan ) .
La momentul acela PUZ-ul era in desfasurare.
Ratele au fost achitate la timp ,termenul a expirat ,vanzatorul nu a rezolvat cu actele .
Va rog ,sa-mi spuneti ce este de facut in continuare?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: amerie_30 , utilizator 12:08, 15 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Contractul este legea partilor.
Trebuie sa cititi cu atentie clauzele contractului si in functie de aceste clauze si, evident discutand cu un avocat, pe marginea lor, veti sti ce aveti de facut in continuare.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva terenuri extravilane ce ulterior devin intravilane vandute in rate Miulescu Miulescu As dori sa intreb daca am incheiat precontract de promisiune de vanzare pentru un teren extravilan cu plata in rate teren pentru are au fost demarate ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani in urma unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare sorin dima sorin dima Buna ziua, Am cumparat acum ceva timp un teren in rate lunare in urma unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare. Inca mai am de platit asa ca terenul ... (vezi toată discuția)
Buna seara !va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat .În toamna ... RobertaEdith RobertaEdith Buna seara !Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat .În toamna anului trecut am cumpărat o casa cu teren intravilan de 7300 mp + 1700 mp extravilan acesta ... (vezi toată discuția)