avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Georgikconstanta

Activitate Georgikconstanta

Buna ziua.Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari care formeaza o asociatie.Scarile din margine sunt mansardate iar cea din mijloc este nemansardata.Care este baza legala care permite ca cheltuielile cu reparatii si intretinere la scarile cu mansarda sa se faca doar de catre locatarii acestora ?Nu este spatiu comun si repratiile si intretinerea tuturor acoperisurilor cu mansarda sau fara sa se faca de toti locatarii.Daca este legal ca cei cu mansarda sa repare iar cei fara sa nu contribuie cum se impart cheltuielile la reparatia si intretinerea subsolului tinind cont ca toate utilitatile sunt la comun.Multumesc.
Daca am cumparat o masina de la o firma de buy back serioasa zic ei si am avut garantie cu plan service cu tot si am fost la un service si mi-au spus ca masina a fost lovită cum ii pot trage de urechi pe cei de la firma.Pot face o sesizare la firma mama care are reprezentante in mai multe tari.Consider ca am fost mintit si macar pentru viitorii cumpărători sa le atrag atenția sa fie mai atenti cu aceste firme.
De ce sa faceti greseala sa va debransari din nou ?Puneti centrala fiecare din dumneavoastra si ați scăpat de niste hoti si japcangii.Jumatate din Constantei s-ar bucura sa plătească asta cealaltă jumătate sin pomanagii si ei ar fi dezamagiti ca trebuie sa faca o investiție ptr gaze
Am aceeasi problema administratorul si președintele nu vor sa completeze dosarul de debransare cu toate ca locatarii mi-au semnat in acel dosar restul nu pot sa il fac singur.Cred ca nu exista suprafata radianta aactualizata care trebuie pusă in acel dosar si nu vad o alta soluție.Singura soluție care cred ca o mai am este instanta sau debransarea ilegală .Care sint metodele de a ieși din asociația de locatari si daca exista aceste metode nu ar trebui sa vina radetu sa faca contract cu mn ?Si daca eu nu sint interesat de un contract cu ei având alta sursa de caldura poate e mai bn .