avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate valentyna14

Activitate valentyna14

Buna seara, ce acte sunt necesare si cat dureaza finalizarea certificatului romanesc pt copilul nascut in strainatate..urmeaza sa nasc in uk si as vrea sa stiu cum pot solutiona rapid problema cu certificatul de nastere.

Răspuns la discuția Poprire salariu
Ultima plata la creditul respectiv am făcut.o anuul trecut în septembrie..de atunci nu am mai platit și mi s.a pus poprire pe cont.

Company Advising a scris:

Daca aveti salariu se vor popri ori 1/3 ori 1/2 in functie de nr. popririlor. Este credit vechi?

Discuție Poprire salariu
Am o poprire o sumă de 8000 de lei ..care am aflat de ea la contul bancar..mi sa trimis email de la cele 2 bănci care am card..momentan nu încasez venituri,dar mi se va opri o treime din salariu sau tot salariul până la acoperirea sumei respective?
Buna ziua, sunt in UK și trebuie să ajung in țară cu copilul minor, pot călători fara procura de la soț? El urmează să vina in tara mai tarziu.. specific că este urgenta plecarea..
Răspuns la discuția Executarea silită
Si ce poate face banca?? El are împreună cu cei 3 frati 50%din apartament..


Buna seara! Am și eu o problema cu un credit de nevoi personale făcut împreună cu soțul, suntem co-platitori unul celuilalt. Momentan am restante la el și am primit înștiințare cu executare silita. Nu avem nimic pe numele nostru, doar soțul apare în succesiunea apartamentului împreună cu mama și frații săi. Întrebarea mea este: se poate întâmpla ceva cu apartamentul in care apare soțul meu in succesiune din cauza acestui împrumut?
Pot beneficia de indemnizatie daca in septembrie am avut o perioada de proba de 10 zile ..contractul a incetat, apoi din 11 octombrie sunt angajata pana in prezent?mentionez ca trebuie sa nasc in septembrie. Daca pot beneficia ce acte doveditoare imi trebuie?