avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Întoarcere în România cu copilul minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Întoarcere în România cu copilul minor

Buna ziua, sunt in UK și trebuie să ajung in țară cu copilul minor, pot călători fara procura de la soț? El urmează să vina in tara mai tarziu.. specific că este urgenta plecarea..
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:17, 30 August 2018
Da, de intrat in tara puteti calatori. La iesire, daca nu va insoteste si sotul, veti avea nevoie de o declaratie din partea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
In ce situatie trebuie procura pt a pleca cu copii din tara? Ella_75 Ella_75 Buna ziua! Sotul meu lucreaza in strainatate, urmeaza sa vina in tara, apoi sa plecam impreuna cu el in vacanta cu copii. Revin in tara doar eu si copii, in ... (vezi toată discuția)