avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana001

Activitate Adriana001

Multumesc de raspuns. O intrebare lamuritoare:

Este necesar 50%+1 din nr proprietarilor de pe scara sau 50%+1 din nr celor prezenti la a 2a sedinta convocata cu tema "Infiintarea AP"(prima nu a intrunit cvorumul) ?
Buna seara

Dorim sa infiintam o asociatie de proprietari pe scara noastra.
Momentan scara face parte din AP a blocului care are 3 scari.

Intrebare 1: Inainte de a afisa la avizier anuntul cu convocarea pt sedinta e necesar sa iau semnaturi pt acceptul infiintarii asociatiei de proprietari?

Intrebarea 2: Daca nici la a doua sedinta nu se prezinta 50%+1 din nr proprietrarilor se mai convoaca a 3 sedinta?

Intrebarea 3: Daca nici la a 2 a sedinta (si nici la a 3 sedinta) nu se prezinta 50%+1 dintre proprietari atunci se poate infiinta asociatia daca avem 50%+1 dintre cei prezenti care voteaza pt infiintarea asociatiei?

Multumesc
E vorba de procesul verbal de ridicare a masinii din parcare de catre politia de mediu.
pe motiv ca masina este fara stapan. Eu imi revendic masina prin anularea PV

Notez ca hotararea tribunalului bucuresti de a dipsune anularea cererii s a bazat pe motivul ca mi a fost inmanata prima comunicare conform filei "x" de la dosar, insa tocmai acea fila spune ca nu am fost gasit acasa, deci nu mi s a inmmant.

Ce se poate face pt a demara procesul?
Buna ziua

Care este urmatorul, pas in rezolvarea unui dosar care a primit verdicat "respinge cererea de reexaminare ca neintemeiata. Definitv."

Descriere pe scurt:

1. Am depus la Tribunaul de sector un dosar prin care ceream anularea unui PV
Tribunaul transfera dosarul la tribunalul Bucuresti

2. Primesc la posta doar a 2a comunicare: cum ca mi se respinge dosarul ca nu am depus inscrisurile cerute in prima comunicare. cu drept de reexaminare
Se mai noteaza ca conform filei "x" este dovada ca mi sa inmanat prima comunicare

3. Depun toate inscrisurile cerute si mentionez ca prima comunicare nu am primit- o si cer reexaminaea.
Mentionez in cerere :
ca nu am putut sa consult dosarul sa vad fila "x" (era la arhiva si pana venea dosarul trecea termenul in care puteam sa cer reexaminarea). si ca nu puteam sa ridic nimic de la posta intrucat mi am schimbat domiciliu

4. la proces ma prezint si mentionez ca la vechea adresa locuiesc parintii mei
fila "x" mentiona tocmai ca nu am fost gasita acasa si s a depus in cutia postala

5. primesc raspuns ca reexamninare cererii se respinge ca neintemiata pt ca nu am anuntat ca mi am schimbat domiciliu.Solutia pronuntata este definitiva.

Nota:mi am schimbat domiciliu cand dosarul era in transfer de la un tribunal la altul.

Va rog sa ma indrumati:
in concluzie intrucat nu am primit prima comunicare dosarul nu se mai judeca
Ce pot face mai departe ?
@yoncentta Multumesc de raspuns
1. Ca proprietar am dreptul sa cer copie dupa imputernicirile prezentate de administratora in AGP?

2. Daca imputernicirile prezentate de adminsitratora nu au seria si numarul CI/BI si CNP ul celui care deleaga sunt valabile?

@Adriantot. Mulumesc pt raspunsul dat.
La avizier nu se afiseaza nicioada procesul verbal de la AGP pe motiv ca nu e spatiu.
Acesta ar fi una dintre probleme,extrem de mica in comparatie cu care ne confruntam..

Am solicitat intro cerere ca doresc copie dupa pv si am solicitat sa mi se inregistreze cererea
insa administratora a refuzat, La discutie era si presedintele era de fata.
Administratora a notat intr un colt al cererii ca "procesul verbal va este la dispozitie pt citit "

Am reiterat verbal cererea ca vreau o copie ca s o citesc linistita acasa nu vreau sa citesc pe fuga.

I am zis administraatorei ca daca refuza sa imi dea o copie sa mentioneze acest lucru in scris.A refuzat sa faca acest lucru

Ce pot face mai departe ca sa obtin copia dupa procesul verbal al AGP?

Multumesc de raspuns. O lamurire va rog deci inteleg ca nu dau din oficiu un PV dar dc solicit cf legii mentinate trebuie sa imi dea copie dup PV.?
La ultima sedinta a adunarii generala de proprietari am solicitat si cerut sa se consemneze in PV ca doresc o copie dupa PV.
Administratora mi a raspuns ca nu se dau copii dupa PV.

Ce trebuie sa fac mai departe ca sa obtin o copie dupa PV?
In comunicare primita de la tribunal in cere sa certific inscrisurile depuse la dosar pentru conformitate cu originalul.
Daca nu am apucat sa vad dosarul, e in arhiva si pana vine de la arhiva expira timpul de raspuns, pot sa mai depun inca o data documentele pe care le consider importante si motivele pt care sustin ca s a incalcat legea invocata?

Multumesc.