1. Ma pot inscrie intr-un alt colegiu al consilierilor juridici, ce nu se afla in orasul in care domiciliez?
2. Este absolut necesar, pentru a ma putea inscrie, sa am contract individual de munca cu functie de consilier juridic? Daca da, trebuie sa fie pe perioada nedeterminata?
3. Ce se intampla daca contractul este pe perioada determinata?
Buna ziua,
Ma confront cu urmatoarea problema:
Angajat nou. In prima zi a venit pentru instruire, dar dansul s-a plictisit si a spus ca trebuie sa plece. Nu a vrut sa stea pana la finalul instruirii.
Ce se poate face in cazul acesta?
Multumesc frumos.
In noiembrie 2013 am infiintat un SRL. L-am inregistrat ca neplatitor de TVA.
Acum as vrea sa il fac platitor de TVA. Imi puteti spune,exact, ce documente sunt necesare pentru organul fiscal competent?
Multumesc frumos.
Buna ziua,
O comanda scrisa si acceptata de ambele parti, in urma unei oferte semnate, poate tine locul unui contract de service? Ar putea fi probleme in cazul unui control al celor de la finante?
Precizez ca pentru semnarea unui contract, prestatorul are niste conditii pe care societatea noastra nu le accepta.
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii de peisagistica? Am tot cautat si nimeni nu m-a putut ajuta.Poate are cineva, un model..Sau o idee de concepere a lui.
Multumesc frumos!