avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comanda sau contract de service
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comanda sau contract de service

Buna ziua,
O comanda scrisa si acceptata de ambele parti, in urma unei oferte semnate, poate tine locul unui contract de service? Ar putea fi probleme in cazul unui control al celor de la finante?

Precizez ca pentru semnarea unui contract, prestatorul are niste conditii pe care societatea noastra nu le accepta.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 12:40, 3 Octombrie 2014
Comanda urmată de executare, tine loc de contract !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot incheia un contract prin email? gistra gistra Lucrez online si clientii mei sunt din afara UE. Din pacate niciunul dintre ei nu vrea sa se complice cu contractele mele (tiparire, semnare, scanare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a emis o factura de prestari servicii intretinere . Prestarea s-a facut in urma unei discutii ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit pentru un contract de prestari servicii software edohi edohi Buna ziua, sunt PFA cu norma de venit pe domeniul informatica si din luna aprilie am semnat un contract de prestari servicii dezvoltare soft cu un SRL, care ... (vezi toată discuția)