Fiecare apartament are boxa lui trecuta in acte de la predare fiecarui apart de catre constructor catre proprietar. In cazul meu apart fiind obtinut prin hotarire judec la partaj cinsd s-au facut actele nu sa trecut si boxa. Am obtinut modificarea hotaririi judec prin care am intrat in posesia boxei doar ca nu ma inteleg cu vecinu sa o elibereze.
Ce este de facut in situatia in care vreau sa refac cadastru in care sa introduc si boxa de la subsol dar vecinul care o tine ocupata abuziv n-mi permite accesul pt masuratori?
da sunt 20 de apartamenbte respectiv 20 de boxe de dimensiuni diferite in functie de marimea apartamentului.
precizez ca am si planurile de constructie ale blocului cu fiecare apartament si boxa atribuita
boxa nu a fost vinduta
as vrea sa stiu care este calea legala prin care pot recupera boxa de la subsol?
tin sa precizez ca in cazul meu s-a pioerdut la transcriere la notar.A fost luata de unul din vechii proprietari si s-a predat asa.Acum cel care se foloseste de ea nu vrea in nici un chip sa o elibereze.La fisc este inregistrat doar cu 4,5 m patrati din 9 cit are acum (diferenta de 4,5 m este a mea boxele fiind alaturate).El o are trecut in cadastru iar eu nu , in schimb am procesul verbal de predare-primire al apartamentului si contractul de construire in ele fiind trecuta boxa
buna ziua
stiti cumva de unde as putea lua o copie dupa procesul de predare - primire al apartamentului? apartamentul este luat de la fostul O.J.C.V.L CONSTANTA si fiind la a 4-a vinzare s-a pierdut acest proces verbal. Imi trebuie deoarece vecinul meu imi ocupa abuziv boxa de la subsol.Mentionez ca dinsul o are trecuta in acte pe cind eu nu si nu o elibereaza pina nu-i demonstrez ca apartamentul meu este prevazut cu boxa.Vecinii bmai vechi din scara au aceste procese verbale in care este trecaut faptul ca apartamentul x are boxa y.Va multumesc
legat de boxa de la subsol am ramas fara ea deoarece vechii proprietari care au vindut vecinului de linga mine avind boxa alaturata le-a unit si a facut una mai mare.ambele apartamente fiind la a 4-a vinzare intre timp in cazul meu s-a "pierdut". acum vecinul nu vrea sa imi dea boxa oina nu ii dovedesc faptul ca o am trecuta in acte.una din probleme este ca nu o am trecuta si a doua este ca el la fisc este inregistrat cu 4,5 m cat are dreptul nu cu 9 metri cit are in prezent.as vrea sa stiu ce e de facut.