avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... modificare hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

modificare hotarire judecatoreasca

as vrea sa stiu care este procedura prin care se poate cere o modificare a unei hotariri judecatoresti si ce costuri ar implica aceasta actiune
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 27 Aprilie 2015
Modificarea hotararii judecatoresti nu este posibila decat in cazul admiterii apelului/recursului sau a unei cai de atac extraordinare : contestatie in anulare/revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Contestatie la iccj ContSters280210 ContSters280210 In ce situatii se pot face contestatii la ICCJ ? (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)