avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie proces verbal predare-primire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie proces verbal predare-primire

buna ziua
stiti cumva de unde as putea lua o copie dupa procesul de predare - primire al apartamentului? apartamentul este luat de la fostul O.J.C.V.L CONSTANTA si fiind la a 4-a vinzare s-a pierdut acest proces verbal. Imi trebuie deoarece vecinul meu imi ocupa abuziv boxa de la subsol.Mentionez ca dinsul o are trecuta in acte pe cind eu nu si nu o elibereaza pina nu-i demonstrez ca apartamentul meu este prevazut cu boxa.Vecinii bmai vechi din scara au aceste procese verbale in care este trecaut faptul ca apartamentul x are boxa y.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 21:18, 7 Ianuarie 2015
O.J.C.V.L CONSTANTA a fost subordonata Consiliului judetean, deci incercati aici. Dupa desfiintarea sa primariile au preluat arhivele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere nulitate absoluta partiala vlemnaru vlemnaru Buna ziua, Am primit o citatie de chemare in judecata de un vecin de bloc ce contesta dreptul meu de proprietate asupra unei boxe situate la subsol, drept ... (vezi toată discuția)
Boxa silverblu silverblu am cumparat apartamentul in faza de proiect cu boxa \".5\", care din cauza conductelor nu s-a putut construi pe sc A. Mi s-a dat pe sc B o boxa 11, dar nu mi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pierdut anca78 anca78 Buna ziua! Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului. Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul ... (vezi toată discuția)