avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate ralucatatiana

Activitate ralucatatiana

Buna dimineata!In acest an școlar sunt titulara in doua scoli.Pentru anul școlar 2020/2021 aș vrea să mă transfer,pastrandu-mi totodată orele dintr-o scoala din cele două in care sunt titulara.Practic doar dintr-o scoala aș vrea să plec prin transfer.Cum ar trebui să procedez,cum ar trebui să decurgă procedura de transfer?Multumesc!
Răspuns la discuția actionare in judecata
Buna seara!E vorba despre declaratii false ale minunatilor mei colegi in privinta studiilor mele (care romana-teologie,care romana -engleza,nicicum romana-franceza,ce a. terminat eu) si mizeriile pe care aceeasi minunati colegi si altcinevale-au declarat la adresa mea ca persoana
Buna seara!Spuneti-mi si mie,va rog,care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a da in judecata pe cineva si care sunt costurile pe care le presupun o astfel de actiune.Multumesc!Seara buna!
Buna seara!
O intrebare as avea si eu, va rog:
Daca o persoana ramane cu 8 ore norma de predare intr-o scoala, aflandu-se in aceasta situatie in restrangere partiala de activitate, este legal sa i se scoata la concurs aceste ore?
Multumesc! Seara buna!
Răspuns la discuția completare act aditional
eu lucrez in invatamant. la scolile unde m-am detasat mi s-a incheiat act aditional pe langa contractul de munca pe perioada determinata.acea decizie sa inteleg ca trebuia de la scoala unde sunt titulara?
Răspuns la discuția completare act aditional
eu sunt detasata, de aceea e nevoie de act aditional, domnule Dan Popescu.
sa inteleg ca ,,detasare" trebuie trecut
Buna ziua!
Am si eu o intrebare, daca ma pueti ajuta.
Cum se completeaza un act aditional? Mai exact la I. durata contractului determinata de.....................ce se scrie aici?
Buna seara!
1.Care este diferenta dintre restrangerea de activitate totala si cea partiala?
2. daca unui titular in trei scoli i se desfiinteaza o scoala si ramane in restul scolilor cu o norma didactica sub 9 ore , atunci intra in restrangere de activitate si poate participa la sedinta publica de restrangere de activitate?
multumesc!
Asadar, persoana care a pierdut titulatura mai ramane in continuare pe acel post cu contract pe perioada determinata pana va sustine, din nou, concurs, anul viitor? sau postul poate fi ocupat imediat de catre altcineva?
Buna ziua!
In cazul in care un profesor angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata nu promoveaza examenul de definitivare in trei sesiuni, i se desface contractul de munca definitiv sau se schimba din perioada nedeterminata in perioada determinata?
Va multumesc!