Am primit un ordin de servici dupa ce am fost anchetata la comisia de disciplina si nu mi.sa spus nimic de nici o sanctiune..Se poate sa imi spuna in timp de sanctiune???
In ordinul de servici pe langa alte mi.sa cerut sa fac un raport scris cu ce fac in timpul seriviului , intrebarea mea este inregula ce sa cerut sau este putin abuziv???
In urma conflictelor care le tot am cu seful meu am fost sunata si spus ca luni sa nu merg la serviciu ca nu are nevoie de mine?? eu ce ar trebui sa fac daca nu merg imi este teama ca ma pune absenta nemotivata mai ales dupa anumite conflicte ?#-o
Da va muntumesc dar nu stiu daca asta este sau nu legala subpunctul asta ca cu acel subpunct sefu le spune la toti angajati de el si nu stiu daca este legal sau nu ca luni va trebui sa semnez si nu stiu ce sa fac
da va multumesc mult dar daca in fisa postului am scris ca in vechea ceava de genul ca la cererea sefului de institutie sa fac si alt ceva ce se cere este ceva normal ca anuleaza practic tot ce se spune ..ce am de facut ??