avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lasat libera fara nimic in scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lasat libera fara nimic in scris

In urma conflictelor care le tot am cu seful meu am fost sunata si spus ca luni sa nu merg la serviciu ca nu are nevoie de mine?? eu ce ar trebui sa fac daca nu merg imi este teama ca ma pune absenta nemotivata mai ales dupa anumite conflicte ?#-o
Cel mai recent răspuns: ioana9104 , utilizator 09:39, 17 August 2014
Mergeti la serviciu sa va dea hartie cu "lasarea la vatra" (nu stiu cum sa-i zic) sa nu va treziti vorba dvs. cu vreo surpriza neplacuta.
Concedierea verbala nu are niciun efect juridic.

Concedierea verbală, dispusa de catre angajator este abuzivă şi ilegală, atat timp cit nu s-au respectat dispoziţiile din Co­dul muncii, care prevad situatiile cand cel care angajează poate desface contractul de muncă încheiat pe o durată nedeterminată/determinata , însă cu respectarea formelor legale.
Va multumesc mult !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere verbala (desfacere cim ) tomoiagaioan tomoiagaioan In data de 32 aug.2013 , fiind la munca ,am fost instiintat verbal de catre \\"sefa mea\\"ca incepand cu data de 01 sept.2013 , sunt concediat . Motivul : - ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc prezenta la munca? garetbora garetbora Urgent. Am fost informat de catre firma recrutoare ca pe data de 10 (peste 2 zile) imi inceteaza contractul de munca si ca nu mai trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Concediere tavitatavita tavitatavita Am renuntat a ma mai prezenta la munca in urm darii mele afara Verbal, considerand ca om ca mai presusus de demnitatea mea nu exista altceva mai de pret ... (vezi toată discuția)