avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate snoopy17

Activitate snoopy17

Bună ziua,
Sunt casatorit de 5 ani, nu detin momentan nici un bun, anul acesta tatăl meu doreste sa îmi doneze apartamentul care e pe numele lui.
1. Daca divortez de nevasta, poate cere jumătate din valoarea apartamentului?
2. Fratele meu poate contesta donatia facuta intre mine si tatal meu?

Va mulțumesc frumos!
Buna seara , am lucrat la o firma 1 an de zile , iar luna trecuta in data de 14 mi-am facut demisia , mi-am facut lichidarea la zi , fara nici o problema , am avut zile de concediu de odihna luate in avans , 6 zile de concediu , mi-au retinut din salariu pe cele 6 zile dar mi-au spus ca nu imi pot elibera bonurile din data de 1.07 - 14.07 , in contractul individual scrie ca pana in data de 10 inclusiv trebuie sa munceasca angajatul pentru a primii bonurile , eu am lucrat pana in data de 14 si nu primesc bonurile , ma duc de nas nu ?
Discuție Demisia fortata
Intr-o Duminica am postat pe un site de socializare adevarul despre Romania si aduca , ca Romania este o tara plina de hoti , ca de la an la an cei din conducere ne duc de nas , etc . Luni la lucru , seful meu mi-a spus in particular ca doreste incetarea colaborarii intre mine si el , pe motivul comentariului meu postat pe acel site de socializare , neavand legatura nici cu firma la care am lucrat , nici cu vre-o persoana din acea firma , am fost obligat de el si de mai multe persoane sa-mi dau demisia de buna voie sau voi fi trecut cu litera I . Eu nu am stiut pana atunci de drepturile mele , am facut demisia si am plecat din acea firma . Nu am avut timp sa inregistrez vocal ceea ce mi-a spus si motivul pentru care vrea sa plec , dar am si eu o intrebare , se mai poate face ceva pentru a-mi apara drepturile sau e prea tarziu ? Conducerea firmei sunt oameni importanti , adica , cu multe pile si m-am gandit ca n-am nici o sansa sa rezolv ceva , pentru ca nu stau nici financiar bine , dar mi-am facut tot timpul munca , am stat si peste program , neplatit si veneam si in weekend tot neplatit . Va multumesc !
Răspuns la discuția Concubinaj
si asa informativ cam cat ar costa un avocat , ca nu prea stau nici eu bine si tatal meu bine cu banii
Discuție Concubinaj
buna ziua , parintii mei traiesc in concubinaj de cand m-au nascut pe mine , se cearta toata ziua si apartamentul este trecut pe mama mea , dar toate bunurile din casa sunt cumparate de tatal meu , care a contribuit si la izolarea termica a apartamentului , centrala , tv-uri etcetera , doresc sa aflu daca se poate face un partaj la despartire , daca exista vre-o lege prin care tatal meu isi poate recupera banii pe ce a cumparat in casa . Va multumesc !
buna ziua , bunicul meu a decedat acum 6 ani de zile si facand curat in toata casa , peste tot am gasit un cec pe care scrie " Casa de economii si consemnatii a republicii socialiste , Cec , Libret de economii cu dobanda " - are o suma pe care doresc sa o scot , dar am primit raspuns la ghiseu ca nu mai este valabil , cum este posibil asa ceva ? banii bunicului meu au ramas in contul lor ? va rog frumos ajutati-ma cu un sfat bun , va multumesc !