Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de problema de mai sus (am nevoie de ceva acte pentru amplasarea chioscului in curtea unei intreprinderi? (inafara de contractul de comodat ce il am cu intreprinderea respectiva))
Daca societatea si-a dat acordul sa ridic chioscul pe locatia respectiva (in curtea intreprinderii) mai ma nevoie de ceva documente pentru amplasarea chioscului?
Am primit in curtea unei intreprinderi un teren (prin contract de comodat)pe care doresc sa construiesc un chiosc. Am nevoie de ceva acte de la primarie pentru ridicarea chioscului? Am nevoie de aceleasi acte de care sunt nevoie si pentru amplasarea pe domeniul public?
De la ANAF am nevoie de ceva aviz pentru amortizarea liniara? sau, pur si simplu , dupa intocmirea PROCESULUI VERBAL DE RECEPTIE calculez rata lunara a amortizarii si aceasta o trec in registru jurnal?
Am un magazin pe PFA si doresc sa construiesc un chiosc (valoare 10000ron) cum operez aceasta cheltuiala in registru jurnal? As fi vrut sa fac o amortizare liniara pe 5 ani.
Buna ziua,
Am o intrebare daca se poate: Pot, ca PFA, sa am doua puncte de lucru? Al doilea punct de lucru as vrea sa-l deschid in curtea unei intreprinderi. Daca este posibil, de ce acte am nevoie sa deschid acest al doilea punct de lucru ( fiind vorba de articole de imbracaminte)?
sa inteleg ca se poate incheia in fel de contract prin care dreptul de proprietate va fi transferat automat asupra mea in momentul in care proprietarul va primi actul de intabulare?
Buna ziua,
As dori sa cumpar niste terenuri agricole care nu sunt intabulate (proprietarii au doar titluri de proprietate) Exista vreo posibilitate legala sa intru in posesia terenurilor fara sa fie intabulate terenurile? Este vorba de parcele de 0,15 ha si doar topografia costa mai mult decat terenul #-o#-o#-o