avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate danielabalan_69

Activitate danielabalan_69

Asa ne mint patronii astia ca ne dau in judecata ei au toate drepturile si noi ca angajati ce avem nimic decat de pierdut .eu mi am bagat demisia si nu m am mai dus pentru ca nu se mai putea dar am ramas cu neplata salariului pentru zilele lucrate si garantia care miau oprito la angajadre si fara concediu luat .
am facut o reclamatie la itm. acum cum pot vedea ce sa intimplat in urma plingerii mele cred ca dureaza un timp va multumesc
Daca dau firma in judecata banuiesc ca imi trebuie un avocat si trbuie platit nu i asa s au m i se da unul din oficiu banuiesc ca asa se cheama .va multumesc

am auzit ca poti sa dai firma in judecata daca nu ti plateste drepturile salariale cum sa procedez va multumesc.
multumesc asa voi face
asta pot sa o fac pe net sau personal la oricare institutie. asta e tara unde traim sclavi la noi acasa mersi oricum
am lucrat la un fastfood un an de zile pe cartea de munca sunt cu 4 ore dar eu am lucratde la 8 la 17 adica 9 ore in loc de 4 avand doi asociati unul a plecat si a venit altul in urma unor neintelegeri mi am bagat demisia ,va mentionez ca nu am avut concediu decat de sarbatori 3 craciun 3 revelion 2 de pasti in rest am muncit de luni pina sambata cate 9 ore acum ca mi am depus demisia nu vor sa imi mai dea salariul restant pentru ce am lucrat si garantia care mi sa oprit la angazare sa nu mai zic de concediu mia dat trei zile si mia scos ochii ca nu am lucrat pentru el acum ma trimite de la unu la altu anul din angajatori cum pot sa imi recuperez banii ca nu vor sa mii mai dea.
va multumesc