avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata pentru salariu neridicat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata pentru salariu neridicat

Daca dau firma in judecata banuiesc ca imi trebuie un avocat si trbuie platit nu i asa s au m i se da unul din oficiu banuiesc ca asa se cheama .va multumesc

Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 22:11, 4 August 2014
Daca doriti un avocat sigur ca trebuie sa il platiti. Nu vi se da avocat din oficiu in civil. Se poate , daca indepliniti conditiile, sa vi se acorde asistenta gratuita . cautati. OUG nr. 51/2008, ordonanta de urgenta privind ajutorul public judiciar
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta juridica gratuita you you unde trebuie sa ma adresez pentru a cere avocat din oficiu sau asistenta juridica gratuita pt un proces.mentionez ca am un salariu de 530 de ron si locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu pentru persoana juridica ValentinaIonescu ValentinaIonescu Buna ziua, O persona juridica poate obtine avocat din oficiu? Daca da, trebuiesc indeplinite anumite conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ama_44 ama_44 am o fata de 22 de ani care merge la scoala si e in proces cu tatal ei pentru pensia alimentara.Ea beneficiaza de avocat din oficiu? (vezi toată discuția)