avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate Moldayasi

Activitate Moldayasi

BUNA SEARA. SUNT MAMA LA 2 FETE MINORE (12 SI 14 ANI) FOSTUL SOT A PLECAT SI STABILIT IN ANGLIA (A SCRIS PRIN EMAIL CA DEJA IN MARTIE EL ESTE STABILIT ACOLO SI DOREA FATA CEA MARE....CAT A STAT IN ROMANIA SI ORIUNDE A FOST SI ESTE NUMAI PRIN EMAIL AM AVUT DISCUTII) SI DORESC SA-MI TRIMEAT PENSIA LA FETE CONFORM LEGII DIN ACEEA TARA ...EL O TRIMITEA CAT A STABILIT LEGEA IN ROMANI (CONFORM ULTIMULUI SALRIU PEECONOMIE, NEFIIND DE GASI SI NEPREZENTANDU-SE) DECI, EL A ABANDONAT FAMILIA SI ACUMA DIN MARTIE DECAND E IN ANGLIA O TRIMITE LA FEL.....VA ROG SA MA INDRUMATI SI SA-MI SPUNE-TI CE SA FAC?... moldo86@yahoo.com
Cum m se calculează zilele libere că sa stai acasă cu copilul conf.Decretului cu coronavirus? Din salariul brut al angajatului sau salariul brut pe economice?
Bună seara , mă numesc Maria și sunt părinte monoparental, lucrez într-un depozit cu un salariu de 3210 brut și CONFORM LEGII COVID19 PENTRU A STA CU CEI 2 COPII MINORI.. EU CE SALARIU NET VOI PRIMI?
Buna ziua.
Ma numesc Maria
Acum 1 an am reusit sa ma angajez SI mi-au pus oprire PE salariu.
ESTE posibil după cei 7 ani DE când NU AM MAI AVUT POSIBILITATEA SA PLĂTESC. ..SUPER TRIPLU ACEL IMPRUMUT DE NEVOI PERSONALE????? POPRIREA PE SALARIU ATUNCI CAnd Am 2 copii? ??
NU SA FĂCUT PRESCRIPȚIE DUpĂ ATATIA an???
Va rog sa îmi dati UN RĂSPUNS : molda86@yahoo.com
Sau....tel.0746026874
Buna ziua. Ma numesc Maria...in anul 2013 am divorțat si ne avand de unde sa-L iau pe fostul am primit pensia alimentara (pt.2 copii) conf.salariului pe economie atunci, de 280 ron la cei 2 copii. Vreau sa depun si sa-mi dati un model pt.Marirea pensiei conf.salariului pe ecomie????
Daca acuma am buletin pt.judetul Dâmbovița ....nu mai sunt in Bucuresti.....unde depun cererea????
Daca doresc si cu mairea salariului din iunie 2015....pot cere retroactiv????....
Moldayasi@yahoo.com
Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu dar daca cere si al 2-lea se poate cumula si sa se faca o poprire??? Sau pot cere PRESCRIPTIA