avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... după 7 ani se poate poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

după 7 ani se poate poprire

Buna ziua.
Ma numesc Maria
Acum 1 an am reusit sa ma angajez SI mi-au pus oprire PE salariu.
ESTE posibil după cei 7 ani DE când NU AM MAI AVUT POSIBILITATEA SA PLĂTESC. ..SUPER TRIPLU ACEL IMPRUMUT DE NEVOI PERSONALE????? POPRIREA PE SALARIU ATUNCI CAnd Am 2 copii? ??
NU SA FĂCUT PRESCRIPȚIE DUpĂ ATATIA an???
Va rog sa îmi dati UN RĂSPUNS : molda86@yahoo.com
Sau....tel.0746026874
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:30, 27 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da , e posibil.Pana nu v-ati angajat probabil nu au avut ce sa execute si acum " v-a prins' ca aveti venituri si au actionat.Daca s-a prescris sau nu trebuie un avocat sa vada toate actele (tot istoricul) si apoi sa se pronunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii,recuperari creante,amenintari lore69 lore69 Buna ziua.in mai 2006 am imprumutat de la o fosta colega suma de 1600 dolari sperand ca ii pot da inapoi intr-o luna.Banii au fost dati din firma sotului care ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita violetamoise violetamoise buna ziua,tatal meu in septembrie 2010 a facut un imprumut la provident in valoare de 2000ron ,a achitat cateva rate iar dupa cateva luni au intervenit niste ... (vezi toată discuția)