avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marirea pensiei alimentare conform salariului minim pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marirea pensiei alimentare conform salariului minim pe economie

Buna ziua. Ma numesc Maria...in anul 2013 am divorțat si ne avand de unde sa-L iau pe fostul am primit pensia alimentara (pt.2 copii) conf.salariului pe economie atunci, de 280 ron la cei 2 copii. Vreau sa depun si sa-mi dati un model pt.Marirea pensiei conf.salariului pe ecomie????
Daca acuma am buletin pt.judetul Dâmbovița ....nu mai sunt in Bucuresti.....unde depun cererea????
Daca doresc si cu mairea salariului din iunie 2015....pot cere retroactiv????....
Moldayasi@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:44, 25 Ianuarie 2017
Pensia se va solicita si acorda doar de la data introducerii cererii. Se prezuma ca daca nu ati cerut anterior, nu ati avut nevoie.

Actiunea este de competenta instantei de la domiciliul minorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara bod00 bod00 Buna ziua Imi puteti spune si mie cat este pensia alimentara minima daca nu lucrez si nu am nici un venit.Sau cat pot sa iau copilul acasa daca el are 1 an ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara !!!!!1 tutu12 tutu12 ....Dupa un divort din 2008 , cu un copil, s-a stabilit in 2011 o pensie alimentara de 300 ron . [b]IN 2013 in urma unei noi casatorii a rezultat un al ... (vezi toată discuția)
Ajutor!ce mai pot face?in legatura cu pensia fetitei. diana.eugenia diana.eugenia Ma numesc Diana si am o fetita sunt divortata din 10.10.2007 pana acuma prin sentinta civila am primit pensie alimentara in \\\"favoare a minorului\\\" in ... (vezi toată discuția)