Mu puteti ajuta??
Alt avocat ar insemna alt onorariu. Intelegerea a fost ca ne va reprezenta in acest proces pana la sfarsit, in mod corect.
Încearcă sa nu tragi concluzii primite fără sa ma cunoști te rog.
Buna ziua ! Ieri dimineata in jurul orei doua am fost chemat de un preieten sa ii conduc masina ca era beat si drogat ! Am mers cu el iar el a folosit intimidearea si mi-a dat droguri si mie nu stiu ce mi-a dat am umblat toata noapte cu el ! In tot timpul acesta el a condus masina . Pe parcursul seri m-a si fortat sa beau, am luat cateva guri ca sa il calmez . Spre dimineata am ramas fara motorina iar el a devenit foarte nervos ca se certa cu prietena lui ! Din senin a inceput sa ma loveasca si sa isi dechida pantaloni si sa ma puna sa ii sug penisul in fata camerei sa vada prietena lui ! In incercare de a scapa l-am lovit cu o sticla de bautura si i-am crapat capul ! Dupa acea asta am alergat disperat la ce-a mai apropiata sectie de politie ! Am ajuns acolo am declarat ce si cum iar dupa aceasta am fost arestat cum ca sunt suspect de vatamare corporala
In luna octobrie,index-ul era 752, consumul este de 26 KW, in noiebrie 1413 inventati +31 KW consum, in decembrie, index pe factura 2165 vechi si nou 2196, adica 30 KW , pe 20 decembrie in prezenta Enel DD, indexul era de 785 iar vineri pe 18 Ianuarie, index-ul era de 815, in acea casa nu locuieste nimeni, exista doar un frigider, si activitate doar atunci cand este comemorarea fratelui meu sau a mamei mele....
Dacă n ati inteles e treaba Dvs.Am precizat că.doamna trebuie sa faca amânarea plății,nu inteleg de ce repetati ce am scris eu.Eu nu am spus că i au facturat 2000 de lei.La index ma refeream.Daca doar da indexul cum spuneti Dvs si asteapta sa se regleze de la sine ,luna următoare ii va veni factura normal pe ultima luna si restante cei 800 si ceva de lei.
Shakur28 a scris:
Care estimare mica doamna draga, cred ca suma de 1200 de lei este mai mare decat 822 de lei cat are doamna in conditiile in care factura reala trebuia sa o am de 250 de lei. Unde precizeaza doamna Sufletdecaine ceva de un consum de 700-800 de kw cand dansa se refera la index de 752 respectiv 815, doamna a spus clar in primul post ca ”aici consumul mediu era de 50-60 KW”. Va intreb si unde specifica doamna ca i-au facturat 2000 si ceva de kw cand tot in prima postare spune ca ”Index-ul vechi era 752 iar cel nou 2165”, asta inseamna 1413 kw facturati. De ce problema nu se rezolva asa usor, pentru ca ne panicam pentru nimic? Trebuie facuta reclamatie la organele competente daca se va ajunge la debransare si doamna va fi pusa sa plateasca rebransarea (nu stiu la cat timp fac debransari RDS),dar nu cred ca se va ajunge aici daca se face o cerere de amanare de plata sau pentru plata asalonata. Problema se va rezolva automat in urmatoarea factura daca doamna transmite indexul la numarul de tel si in data specificata pe factura, este imposibil sa se mearga luna de luna pe un index fals.
Of of.... nimic nu am inteles.
Zuza13 a scris:
Of of....n ati inteles nimic.Va explic eu:problema doamnei este ca consumul ei nu este si n a depășit vreodată 700-800 kw...iar ei i au factura 2000 si ceva de kw...n ai cum sa faci o asemenea estimare.Iar în ce privește rezolvarea problemei,nu se rezolva asa usor,după cum vedeți deja s a pierdut sesizarea pe care a facut o.Solutia nu este sa dea indexul si sa astepte.Nu se va rezolva nimic.Situatia Dvs nu se compara cu a dansei.Nu este vorba de o estimare mica.Eu am sfătuit o cum sa rezolve .Eu asa am rezolvat .Si am avut cam aceeasi problema.In instanță durează foarte
mult ....
In luna octobrie,index-ul era 752, consumul este de 26 KW, in noiebrie 1413 inventati +31 KW consum, in decembrie, index pe factura 2165 vechi si nou 2196, adica 30 KW , pe 20 decembrie in prezenta Enel DD, indexul era de 785 iar vineri pe 18 Ianuarie, index-ul era de 815, in acea casa nu locuieste nimeni, exista doar un frigider, si activitate doar atunci cand este comemorarea fratelui meu sau a mamei mele....
Of of....n ati inteles nimic.Va explic eu:problema doamnei este ca consumul ei nu este si n a depășit vreodată 700-800 kw...iar ei i au factura 2000 si ceva de kw...n ai cum sa faci o asemenea estimare.Iar în ce privește rezolvarea problemei,nu se rezolva asa usor,după cum vedeți deja s a pierdut sesizarea pe care a facut o.Solutia nu este sa dea indexul si sa astepte.Nu se va rezolva nimic.Situatia Dvs nu se compara cu a dansei.Nu este vorba de o estimare mica.Eu am sfătuit o cum sa rezolve .Eu asa am rezolvat .Si am avut cam aceeasi problema.In instanță durează foarte
mult ....