Am avut azi termen la un proces. Curtea ceruse celeilalte parti sa aduca anumite acte doveditoare. Din cate inteleg, aceia nu au trimis nimic, nici nu au venit. Din pacate, nici avocata noastra nu s-a prezentat la proces. Judecatorul a suspendat procesul (conform 411 NCPC/242 CPC). Am sunat-o pe avocata, care initial a refuzat vehement sa depuna cerere de repunere pe rol. In cele din urma a acceptat sa faca aceasta cerere. Nu stiu daca se va tine de cuvant, nici ce va face in continuare.
Noi am actionat in judecata o institutie care ne-a privat de anumite drepturi. Instanta ceruse acestei institutii sa trimita acte prin care sa arate motivele care le-au justificat actiunile. Noi credem ca aceste acte nu exista, pentru ca, de fapt, totul a fost un abuz, de la inceput la sfarsit. Dupa parerea noastra, lipsa actelor vorbeste in favoarea noastra. Dar acum avocata pare ca nu mai vrea sa continue acest proces.
Multumesc pentru raspunsul rapid!
Am vorbit cu dansa, initial a refuzat sa ceara repunerea pe rol, pana la urma a promis ca o va face. Sper ca o va face - insa daca nu o va face, sau daca nu se va prezenta nici la alte sedinte, sau daca nu va incerca sa castige procesul - ce e de facut?
Am platit onorariul inainte de inceperea procesului, atat cat a cerut.
Ca nu s-a prezentat este o problema. Inseamna a nu a cerut nici judecata in lipsa.
Ar trebui sa discutati sa va restituie parte din onorariu si angajati pe altcineva.