Daca sunt angajat si platesc contributii la sanatate de ce mai trebuie sa platesc aceleasi contributii si la veniturile din contractul de inchiriere pe care il am? Este normal? Eu il consider ca o dubla impozitare.
Multumesc
Buna ziua,
Am contractat o garsoniera si in antecontractul semnat cu dezvoltatorul pretul este raportat la 48 mp iar acum la final cand trebuie sa intru in posesia apartamentului acesta are 38 mp. Ce pot face in aceasta situatie? Doresc sa iau apartamentul, dar nu sunt de acord cu suprafata mai ales ca este vorba de aprox. 11000 euro diferenta de pret raportat la mp.
Multumesc
Buna ziua,
În urma interogări situației mele financiare de la ANAF, am constatat că am un plus de aprox 100 ron. Cum pot sa-mi recuperez acești bani? Multumesc
Nu nu am fost informata de aceste cheltuieli. Au venit ne chemati,cica fac verificari de contor prin sondaj printre consumatori. Au constatat ca nu inregistreaza corect consumul.
Buna ziua,
Zilele trecute cei de la Enel au venit sa faca niste verificari la contor.
Au ridicat vechiul contor si au montat unul nou.
Acum eu sunt pusa sa platesc taxe de expertiza, verificare si inlocuire.
Cine trebuie sa plateasca aceste taxe avand in vedere ca nu eu sunt cel care a solicitat inlocuirea.
Multumesc
Adica mai exact daca societatea este titulara contractului de Enel, iar acestia au venit sa inlocuiasca contorul si acum spun ca sigiliile sunt neconforme desi in actele de montare figureaza aceleasi serii de pe teren. Se solicita prezentarea societatii la sediul lor pentru verificare/lamuriri. Pot sa nu ma prezint desi eu aveam in firma calitatea de administrator?
Multumesc