avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare bani de la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare bani de la ANAF

Buna ziua,
În urma interogări situației mele financiare de la ANAF, am constatat că am un plus de aprox 100 ron. Cum pot sa-mi recuperez acești bani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:39, 1 Aprilie 2019
Se vor compensa cu alte sume pe care a trebui sa le platiti in perioada urmatoare doar cu cererea de compensare depusa de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare impozit profit cu impozit venit micro iclaudia19 iclaudia19 Buna ziua, am o firma care a avut cifra de afaceri sub 65000 euro deci a trecut de la impozit profit la impozit pe venit...la impozitul pe profit am platit in ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Poprire madalina_oprea madalina_oprea Buna seara Daca a mai patit cineva sau aca aveti vre-o solutie va rog sa ma ajutati. Am o societate(un srl) aveam de plata la stat aprox 6oo ron impozit si ... (vezi toată discuția)