Buna ziua cam care ar fu cu aproximatie onirariul oentru avocat in dosar de partaj bunuri comune cu o valoare de 113 345,un credit restant pe rol s a cerut expertiza contabila si tehnica. Multumesc
Multumesc,cererea se formuleaza in atentia dnului presedinte? Aceasta se depune la arhiva judecatoriei?
Aici mentionez ca solicit coborarea dosarului pentru studiu? Mai este nevoie si de alta completare,va rog?
Buna ziua, care este procedura avand in vedere urmatoarea situatie: datorita diminuarii veniturilor creditul bancar facut in timpul casatoriei nu s a mai putut plati,acesta face parte din masa partajabila in dosarul de partaj care deja este pe rol. Creditul a fost preluat de o firma de recuperare,care sunt pasii pe care eu in calitate de titular al creditului trebuie sa i urmez? Mentionez ca nu am avut girant sau co platitor ,trebuie sa discut cu firma de recuperare sau sa las aceasta sa demareze procedura in instanta?
Buna ziua in calitate de parte citata intr un dosar civil am mers de nenumarate ori sa analizez dosarul dar raspunsul a fost dat de la arhiva ca este pe masa judecatorului. Primul termen este peste cateva saptamani,daca eu nu pot avea acces la dosar avocatul care ma va reprezenta are mai multe sanse? Multumesc!
Buna ziua, in calitate de parat intr un dosar parte civila cum pot afla avocatul care reprezinta partea cealalta? Mentionez ca la dosar nu este depusa nicio imputernicire,exista varianta ca ambele parti sa recurga la acelasi avocat din intamplare . Multumsc!