avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informare

Buna ziua, in calitate de parat intr un dosar parte civila cum pot afla avocatul care reprezinta partea cealalta? Mentionez ca la dosar nu este depusa nicio imputernicire,exista varianta ca ambele parti sa recurga la acelasi avocat din intamplare . Multumsc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:58, 9 August 2014
Nu exista aceasta intamplare la care va ganditi dvs pt ca deontologic avocatul nu poate reprezenta parti cu interese contrare in instanta.

Daca adversarul dvs din dosar are avocat angajat, atnci obligatoriu imputernicirea avocatiala se afla la dosar. Daca o asfel de imputernicire nu exista, atunci partea nu are avocat angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile si obligatiile avocatilor francesca1985 francesca1985 Buna ziua . Am si eu o curiozitate , un avocat care este parat intr-un dosar poate apara sau reprezenta intr-un proces civil ceilalti parati? (vezi toată discuția)
Avocat asista atat martor cat si invinuit Blasim Blasim Am auzit o mica speta si m-am gandit sa o discut aici, pentru ca sincer eu personal nu am gasit un raspuns.. Deci, un avocat reprezinta pe martorul L. Dar ... (vezi toată discuția)
Procura divort VALENTINA3 VALENTINA3 Buna ziua tuturor !!!!!!As avea o intrebare ... Procura speciala data de reclamant unui avocat pentru a-l reprezenta intr-un proces de divort, pentru motiv ... (vezi toată discuția)