cand trebuia sa vina la serviciu o doamna care a fost in conc de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani-data nastere copil 21.07.2017, pe 13 mai 2019 a nascut al doilea copil,, ce periada ramane neacoperita si trebuie sa aduca conc. medical, multumesc Coman
Buna ziua, am un srl.adica un magazine mixt si un bar situate la tara (intr-un sat) , sunt platitor de impozit pe veniturile microinteprinderilor, voi plati impozit specific pentru bar? multumesc
Buna ziua, am un srl.adica un magazine mixt si un bar situate la tara (intr-un sat) , sunt platitor de impozit pe veniturile microinteprinderilor, voi plati impozit specific pentru bar? multumesc
Buna ziua, am o angajata care se afla in CCC pana la 2 ani , respective pana pa 10 iulie 2017 cand implineste copilul 2 ani,...... vrea sa revina mai devreme la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie.......... poate beneficia de acest drept, avand in vedere ca a fost angajata cu 2 ore pe zi...iar daca revine la serviciu eu o pot angaja in aceleasi conditii....adica tot cu 2 ore pe zi. Multumesc
buna ziua, in declaratia 394 la..... nr. de AMEF se trece .....cate case de marcat am in total-adica 3 sau 4 ...sau se trece nr fiecarei case de marcat, multumesc