avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate fanusteff

Activitate fanusteff

buna ziua.am o nelamurire.
am nascut un copil pe 21 04.2014 sunt in concediu pentru cresterea copilului.pe o perioada de 2 ani.
locul meu de munca este la spitalul judetean neamt.
este posibil sa nu mai fiu primita inapoi daca stau 2 ani?sau ar trebui sa ma intorc la servici mai repede de 2 ani?
va multumesc!
buna ziua. motivul penru care am contestat este ;;in acel dosar care sa jud.in2011 s-a stabilit o suma de 2miliarde in banii vechi pentru doua victime.
acum .la executor a mers doar o victima .deci jumatate din bani.domnul exec.sustine ca suma toata doar pentru o singura victima.nu am specificat atunci dupa ce sa termint procesul unul din cei 5 vinovati nu si-a recunoscut total vina si a mai continuat un proces cu el singur la care sa mentinut aceiasi hotarire ca la primul precum ca este si el vinovat si trebuie sa dea si el bani impreuna cu ceilalti . acum cind eu sunt instiintata de domnul executor imi spune ca sunt 2 dosare si atunci 2 sume deci 200mii lei doar penru o fata.
din acest motiv am facut contestatie..
sunt deacord sa platesc partea de bani pentru vina copilului meu dar nu pentru toti celalti.
cind s-a intimplat necazul copilul mru avea 14 ani si ceilalti intre 21 si 32ani.
nu am bani sa platesc acea cautiune .ce se poate intimpla?cum sa fac sa-mi salvez casa.
veniturile mele sunt oindemnizatie de cresterea copilului si alocatia sa.
va multumesc.
este vorba de 200miilei..casa este proprietate personala dar bani cu care am cumparat casa este de pe urma sotului meu care a murit intr-un accident in urma cu 10 ani.
mai clar sa va spun copilul meu a fost autor intrun viol dupa care le-a dat si la altii s-a judecat procesul in 2011.au fost 5 vinovati copilul meu avea14 ani celalti de la 21 pina la32 ani.eu neavind bani sa stabilit avocat din oficiu care nu a luptat cu nimic prentru el ,macar sa aiba vina lui nu vina care o vor altii.
asa a ajuns si el autor...ia dat o pedeapsa de 4 ani din care a executat 2ani si 1/2.
a venit acasa in dec.2014.
in acel necaz a fost vorba de 2 victime care au cerut 2miliarde in banii vechi amindoua.
in 10 dec una din victime a dat hotarirea pentru a se face executare silita..
unul din cei 5 vinovati nu si-a rec.vina total si a facut recurs si s-a judecat singur in continuarie la bacau .dupa care judec.de acolo a mentinut aceiasi hotarire ca la piatra.neamt ca e vinovat la fel ca toti si ca trebuie sa plateasca acea suma cu totii.
acum cind eu am fost instiintata de aceasta executare adica dec.2014 am fost la domnul executor care mi-a zis ca nu nu e vorba de 1miliard pentru o fata ci dublu ca au fost 2 procese si ca ma executa doar pe mine vinzindumi casa.si apoi sa ma judec eu cu ceilalti 4 sa-mi scot banii cei voi da in plus.
adica sa stau in drum fara casa ,fara bani si sa port procese cu cei 4 care statul nu are ce sa le ia..fiind acum dublata suma de domnul exec.am facut contestatie pe 15 dec.si prima chemare va fi pe24 .04.2015.
de curind am primit instiintare ca sa-mi fie blocate conturile bancare asta insemnind o indemnizatie de cresterea copilului de800lei si alocatia lui de 200 lei.
acum alta instiintare ca trebuie sa platesc cautiunea de 100 mii lei alt fel casa lmerge spre vinzare pina la inceperea procesulu.nu am acesti bani....i
ce ma sfatuiti sa fac?
nu vreau sa-mi pierd casa...vreau sa platesc doar partea de bani ce trebuie copilul meu s-o dea nu pea tuturor. ca mi-au coropt copilul si acum sunt distrusa total.va rog din suflet ajutatima cu un sfat bun ca sunt disprtata.
buna seara .am primit o instintare de executare silita cu o blocare pe conturile bancare.neavind conturi bancare imi poate fiexecutat silit casa avind 2 copii minori unu de 11 luni ,unu de 12ani si un copil major de 18 ani.
eu am facut contestatie la executare primul termen fiind pe 24 .04.
am fost anuntata ca trebuie sa patesc cautiunea de10 mii lei pentru a fi oprita executarea.pina la finalizarea procesului.
mentionez ca nu am acesti bani cum pot proceda ?
va multumesc.
Discuție executare silit
buna ziua
fiul meu a avut un proces care sa finalizat cu o condamnare de 4ani si 6 luni.
vinovati au fost 5 pers. daune morale s-a cerut 200mii lei ce ar trebui s-ai plateasca toti.pentru 2 victime..fiul a facut o pedeapsa de 2ani si1/2
.Dupa acest timp o victima a cerut daunele morale prescrise atunci adica 100mii lei.
in luna dec. mi-a .
venit instiintare de la executor ca treb. sa patesc suma dar de 2ori mai mare
Mai exact dupa ce s-a term. procesu una din pers.vinovate nu si-a recunoscut vina si a mai continuat singur un proces ..
Acum cind mi-a instiintarea de la executor mi-a venit de plata si pt.acel proces
Nelamurirea mea este urm.;
este corect sa platesc pt. procesul ce a fost a doua oara.?
este posibil sa .imi puna casa in vinzare?
este posibil sa-mi fie pusa proprire pe indemnizatia pe care o iau pt. cresterea copilului,,alocatia de stat,,pensia de urmas .?
mentionez ca am contestatie la executarea silita in luna dec.2014 iar pe 3 03 2015 am primit din nou instiintare ca i-mi vor fi blocate toate conturile bancare .
va multumesc anticipat!
buna seara
am o nelamurire
un prieten de al meu are o problema mare a avut un proces acum 4 ani
sa judecat si a fost gasit vinovat impreuna cu alti 4 ,,,mentionez ca el era minor
in dec 2014 a fost instiintat ca ava fi executat silit ,,pt suma 100 mii lei ,,,dar un paradox este ca acum este pus si el si mama lui sa plateasca aceata sumapt ca ceilalti nu au de unde plati .
este normal ca sa plateasca si el si mama lui care nu a fost implicata (numai faptu ca e tutore)
a facut contestatie si procesul este pe rol are primul termen pe 4 aprilie
dar zilele astea a primit instintare de la un executor ca va fi executata silit
este posibil asa ceva?
in urma procesului care a vut loc cu fiul ei unul dintre cei 5 a fost judecat singur . acum i se cer sa plateasca' si lui si mamei inca un rand de daune pt persoana in cauza care repet a fost judecata separat
buna seara
stau in aceasi curte cu cumnatul si sunt in divort cu sotia care locuiestew cu el
problema este ca au montat 2 proiectoare(in afara de camere de luat vederi)
care sunt indreptate spre iesirea casei in care am domiciliul ...de cate ori =ies afara acestea se aprind ( au senzor) si ma orbesc
vin cu intrebarea ?
cumpot face sa il determin sa schimbepozitia lor?
va multumesc
un an nou fericit
buna dimineata
as avea o intrebare ;
este legal ca o pers fizica sa monitorizeze strada chiar daca sistemul a fost montat de o firma de paza ?
initial caera avea rolulu de a monitoriza contorul electric insa acum a fost schimbata si monitorizeaza intreaga strada care este o drum public
nu era normal sa aiba o autorizatie de la primarie pt acest lucru (monitorizare strada <sosea >)?
va multumesc o zi zi buna si sarbatori fericite
buna dimineata
am un dosar penal pt furt facut de cumnatul meu
in urma cercetarilor sa dovedit ca acuzatiile sunt false
in declaratia luata fata de organele de politie,dupa ce au venit la domiciliu lui si au facut constatarile de rigoare si.a retras plangerea
vin cu intrebarea pot sa il dau in judecata pt calomie sau ceva de genul?
cam ce pretentii pot face
multumesc un weekend minunat si sarbatori fericite
am uitat am fost acuzat ca i-am furat un metru ster de lemne in 10 min
i-am intrat in casa si i-am luat 1000 lei,a plecat de acasa a inchis usa si cand sa intors a gasito deschisa (sustine ca as fi avut cheie ) mai mentionez ca aree sistem de monitorizare video
buna seara
sunt in divort cu sotia ,,primul termen sa stabilit pe 2 dec ...pe 11 noi am primit o citatie prin care sotia cere evacuarea din domiciliu(proprietate ei) dar la care am facut renovari ,,motivul ei ar fi ca dureaza prea mult divortul,, si ca sunt recalcitrant dupa ce sa respins ordinul de protectie in 23 iul,,in fapt eu nu fac nici un scandal ci soacra si cumnata care au si fost amendate pt asta ,,,,
intrebarea mea este pot fi evacuat daca nu am facut partajul ? actiunea de partaj urmeaza sa o introduc saptamana viitoare ,,pt ca dupa cate stiu nu se judeca odata cu divortul ..
va multumesc anticipat week end placut