avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot face ?- violare intimitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot face ?- violare intimitate

buna seara
stau in aceasi curte cu cumnatul si sunt in divort cu sotia care locuiestew cu el
problema este ca au montat 2 proiectoare(in afara de camere de luat vederi)
care sunt indreptate spre iesirea casei in care am domiciliul ...de cate ori =ies afara acestea se aprind ( au senzor) si ma orbesc
vin cu intrebarea ?
cumpot face sa il determin sa schimbepozitia lor?
va multumesc
un an nou fericit
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:56, 4 Ianuarie 2015
Nu cred ca veti reusi.
Doar prin proces ati putea dar nu cred ca ati avea sanse reale...sa puteti schimba ceva...
ce pot face ?

aveti mai multe variante- nu intrati/ iesiti noaptea din casa;
-nu va uitati inspre ele;
-schimbati dvs usor pozitia proiectoarelor cat sa nu va mai deranjeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. m-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) ... mihaela.agh mihaela.agh Buna ziua. M-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) in care locuiesc nu exista iluminat in fata intrarii si nici pe casa scarii. Am aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de afară o mașină cu dlr (lumini led) în locul proiectoarelor. nu știu, și nu cred că sunt montate în fabrică, aș putea avea probleme cu legea din cauza lor? Albertobu Albertobu Va salut! Am cumparat de afara o masina cu DLR (lumini led) in locul proiectoarelor. Nu stiu si nu cred ca sunt montate de fabrica, ci mai degraba zic ca ar fi ... (vezi toată discuția)