avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate lecatrif

Activitate lecatrif

Răspuns la discuția executare-procedura

Bun gasit,
am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea:
in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au mai putut plati ratele acesta a fost preluat de firma de recuperare.
Am primit somatii de plata atat telefonice cat si scrise;acum care sunt pasii pe care urmeaza sa-i faca firma de recuperare?
Mentionez ca acest credit este enumerat in cererea reconventionala (de catre parat).Este bine sa cad de acord cu firma de recuperare pentru a stabili o anumita rata? sau aceasta sa demareze procedura de poprire in instanta?
Va multumesc!

Bun gasit,
am nevoie de indrumare,speta fiind urmatoarea:
in urma cu ceva timp am luat un credit de nevoi peronale,datorita diminuarii veniturilor nu s-au mai putut plati ratele acesta a fost preluat de firma de recuperare.
Am primit somatii de plata atat telefonice cat si scrise;acum care sunt pasii pe care urmeaza sa-i faca firma de recuperare?
Mentionez ca acest credit este enumerat in cererea reconventionala (de catre parat).
Va multumesc!
Conf noului C P C daca am omis sa atasez un document la cererea recoventionala,se mai poate sa depun acest document?(ex am sustinut un anumit punct de vedere in dosarul civil, dar nu am depus documentul care sa demonstreze ceea ce am sustinut).
Multumesc!
Buna dimineata,
intr-un dosar civil,exista o limita de varsta pentru martor? Este prevazuta aceasta in noul C PC?
MULTUMESC!
Bun gasit,
avand in vedere faptul :ca un imprumat bancar dobandit in timpul casatoriei,face parte din marta partajului,dosarul fiind pe rol;acesta a ramas neplatit ca drept urmare fima de recuperare l-a preluat.
Intrebare: pentru a putea evita discutiile cu firma de recuperare se poate face dovada cu un certificat de grefa catre firma respectiva ca acesta este pe rol?Ma poate ajuta sa obtin linistea?
Va multumesc,anticipat!
Discuție Impozit cladiri
Buna seara,
pentru reparatii la subsolul blocului se plateste de fiecare locatar o anumita suma x;aceasta se scade din impozitul aferent anului in curs de la administratia financiara?
-daca s-a achitat integral acest impozit atunci mai este nevoie sa platesc si reparatiile la subsol?
multumesc!
Bun gasit,
acordarea ajutorului conf oug 51/2008 (se indeplinesc conditiile acordarii)intr-un dosar civil poate fi influientata de faptul ca partea parata care solicita acest ajutor este reprezentat de un avocat ,,de speta,, si a platit acestuia un anumit onorariu...
MULTUMESC!