avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... importanta certificat grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

importanta certificat grefa

Bun gasit,
avand in vedere faptul :ca un imprumat bancar dobandit in timpul casatoriei,face parte din marta partajului,dosarul fiind pe rol;acesta a ramas neplatit ca drept urmare fima de recuperare l-a preluat.
Intrebare: pentru a putea evita discutiile cu firma de recuperare se poate face dovada cu un certificat de grefa catre firma respectiva ca acesta este pe rol?Ma poate ajuta sa obtin linistea?
Va multumesc,anticipat!
Poate fi o varianta sa trimiteti certificatul de grefa impreuna cu o adresa prin care va explicati punctul de vedere,firma de recuperari poate sau nu sa ia act de cererea dvs,depinde de politica proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii - restanta credit; obligarea sotului la plata datoriilor facute in timpul casatoriei cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, deoarece mi s-au diminuat veniturile si nu pot acoperi ratele la crediryul dob in timpul casatoriei unde fostul sot nu este trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Prescriere? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Daca banca la care am avut un imprumut care nu l-am putut achita a vandut creditul la o firma de recuperare in cat timp se prescrie datoria de la data ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate banca xmagx2001 xmagx2001 Buna ziua, sunt cu fostul meu sot in actiune de partaj, noi am luat acum 2 ani un imprumut bancar in care el este imputernicit si eu codebitor. In momentul ... (vezi toată discuția)