avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate bursasiu06

Activitate bursasiu06

Buna , am hotarat impreuna cu mai multi utilizatori ai serviciului google addsense sa va adresam aceasta intrebare. Impozitul pe venit din youtue , Addsense se plateste sau nu ?? Si daca da ce ti sar putea intampla daca nu ai platit impozitul in ultimi ani.
De ce intreb acest lucru? Deoarece nu gasesc nici o lege care sa specifice acest lucru. Am facut investitie in PC + DSLR + aparatura corespunzatoare in valaore de peste 10.000 de euro cum pot sami scot acesta investite daca statul ma obliga sa platesc impozite??
Discuție Masina probleme
Am vandut acum un an o masina , si cumparatorul nu a imatriculato nici in ziua de azi , am radiato de la primarie dar nu am trecut in talon incredintat catre .... Acum am vazuto pe strada dar conducando altcineva decat celui care iam vanduto . Voi avea probleme ?? Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ??
Am cumparat o masina din Oradea si am fost la politie pt a ma informa ce acete imi trebuie , si acolo mia spus ca nu mai trebuie fiscal pt masinile din acelasi judet ca, a intrat ceva lege din august. Masina este cu primul rand de nr scos de cel care mia vanduto . O sa o pot imatricula fara certificat fiscal ?
Răspuns la discuția Vanzare masina cu probleme
doar contractul de vanzare cumpaer trebuie pt radiere ??
da il mai am.ok la primarie trebuie mers cu pentru radierea autoturismului din evidenta fiscala.
doar cu contractul vanzare/cumparare. multumesc mult.
Doar daca ce de la primarie refuza ?? cum a facut pana acuma pe motiv ca masina trebuie imatriculata pe numele lui si dupa o pot scate de la impozt ???
Daca el circula cu masina asa , toate amenzile vin pe numele meu. Eu acuma nu mai am actele masini cum as putea sa o radiez de la impozit ( la primarie ) ??? Doar trebuie sa merg si sa le cer lor asta??
" trebuia sa cereti radierea autoturismului din evidenta fiscala " unde anume cer asta?? la primarie??
Nu ma poate ajuta nimeni ??
Radiera se face la primarie nu ?? am dust contracut si tote cele la primarie mia dat ceva harite ( fiscalul parca ) si a zis ca sa ma scuata de la impozit trebuie sa o traca vanzatorul pe el masina , si el a trecut decat la primaria din Oradea , da nu a ma inmatriculato.
Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu toate acetele . mi sa spus ca trebuie ca cumparatorul sa merga sa o treaca pe numele lui la primarie, a mers a trecuto mia adus foaie , iar mi sa spus ca trebuie trecut la politie pe numele lui intre timp am ramas asa si cumparatorul vrea sa vand masina nu o mai imatriculeaza.
Ce mai pot face eu in situatia aceasta?? ca sa raman cu masina vandut si curat.