avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina probleme
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina probleme

Am vandut acum un an o masina , si cumparatorul nu a imatriculato nici in ziua de azi , am radiato de la primarie dar nu am trecut in talon incredintat catre .... Acum am vazuto pe strada dar conducando altcineva decat celui care iam vanduto . Voi avea probleme ?? Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 21 August 2015
Daca detinatorii masinii dvs nu au finalizat procedura de inmatriculare,inseamna ca in evidenta politiei rutiere tot dvs figurati drept proprietar
Daca detinatorii masinii dvs nu inteleg sa inmatriculeze masina si la politie,puteti sa va confruntati cu situatia neplacuta sa primiti eventuale amenzi CNAR
Comunicati oficial la SPR evidenta auto local ca dvs ati instrainat masina si depunti copie dupa contractul de vanzare cumparare,urmand ca politia sa dispuna verificarea in trafic a masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa rezolv problema actelor autoturismului? cristi_71 cristi_71 Am cumparat o masina acum 3 ani si nu am trecuto pe numele la politie si nici nu am inregistrato la circa financiara,deoarece masina era defecta tehnic si nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina stoicavasile stoicavasile Am vandut o masina pe 26 oct.2014 prin intocmirea actelor si scoaterea din evidenta de la fisc de unde am primit si dovada ca nu mai figurez ca avand masina in ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara contract de vanzare aares13 aares13 Buna ziua, Am efectuat vanzarea unui autoturism prin intermediul unui prieten, care nu a luat de la cumparator nici o data de contact (nume, adresa, nr. ... (vezi toată discuția)