avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate john9090

Activitate john9090

pe portal.just.ro dosarul are urmatoarele date:

Materie: Minori şi familie
Obiect: partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial
Stadiu procesual: Fond

Ora estimata: 10:00
Complet: C 3 CMF
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru a se reveni cu adresă la autoritatea tutelară, acordă termen la data de 23.11.2015, C3CMF, ora 10.00, sala 1.
Document: Încheiere de şedinţă
Buna Ziua

Ma poate lamuri si pe mine cineva, in cazul unui proces de partaj dupa divort cu un minor, de ce este implicata autoritatea tutelara si care este rolul ei?

Multumesc
Ma refer dupa noul cod penal, daca pedeapsa este de X ani de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei si pedeapsa cu suspendare
Buna Seara,
Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine concret care este diferenta intre o sentinta cu amanarea executarii pedepsei si una cu suspendare?
Multumesc
Răspuns la discuția Sentinta
Sa fiu mai concret, nu am fost prezent la proces, doar av vazut pe portalul instantelor aceasta solutie. Intrebare: pot sa ma intorc in tara? Nu voi fi arestat pe aeroport?
Discuție Sentinta
Buna Ziua

Ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna mai exact:
Solutia pe scurt: condamnă inculpatul la 1 an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei
Mai exact ce inseamna amanarea aplicarii pedepsei?

Multumesc
Buna Ziua

Am divortat de fosta sotie de trei ani, avem un apartament in comun (e cumparat prin banca, fosta sotie plateste ratele, eu sunt titular credit, ea coplatitoare), ma intereseaza daca ea poate sa faca partajul in conditiile in care eu sunt plecat la munca in strainatate.

Multumesc
Multumesc pt. raspunsuri dar intre timp problema s-a rezolvat. Am reusit sa obtin o noua identitate (ID + Pasaport non UE). ;)
Va multumesc pt raspuns d-nu avocat dar pe mine ma intereseaza consecintele neprezentarii mele, adica nu vreau sa ma trezesc ca sunt arestat pe aeroport, nu am avut antecedente penale anterioare, iar dosarul meu e complicat, nu as dori sa specific prea multe detalii aici pt ca sunt sigur ca si "altii" urmaresc acest forum.
Ceea ce ma intereseaza mai exact este la cate termene de judecata sa ma astept si cum se ce solutii se dau de obicei in aceste cauze.
Daca vreun domn/doamna avocat doreste mai multe informatii despre caz pt a da un raspuns cat mai exact pot sa va ofer informatii suplimentare doar in privat.
Va multumesc pentru intelegere.
Buna Ziua

Am un proces penal pe rol cu infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Deoarece sunt plecat din tara de mai bine de un an, a durat mai bine de doi ani ca sa imi ajunga dosarul la judecatorie, nu m-am putut prezenta la termen si s-a amanat pe o data ulterioara cu solutia de citare a inculpatului cu mandat de aducere.
Ce se va intampla la urmatorul termen? Nu pot sa ma intorc in tara cand vor ei, adica nu pot sa fac un zbor de 4000km de pe o zi pe alta.
Mai exact ma intereseaza ce se intampla daca nu se poate executa mandatul de aducere, eventual daca se emite mandat de arestare si aproximativ la cate termene sa ma astept pana la o solutie finala.
Multumesc