avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate simonasn

Activitate simonasn

Buna ziua!Mi s_a radiat I.I datorita codurilor Caen si singura variantă pt a continua a trebuit sa deschid alta firma de data asta pe numele sotului(un srl-deoarece pe numele meu nu am mai putut deoarece apaream la Anaf cu datorii)Intrebarea este ,ce pot face cu stocul de marfa?Cum il pot transfera?Mentionez ca sotul participa activ la activitățile I.i
Cum pot folosii stocul de marfa din cadrul unei intepr indiv radiată de reg comertului din cauza codurilor caen multiple la noua firma înființată?
daca detin o ii si am un angajat(pe sotul meu) am inteles ca eu pt a beneficia indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa suspend activitatea mea in cadrul firmei dar ce se va intampla cu angajatul??va multumesc
buna seara am si eu nevoie de ajutor daca se poate...momentan detin o ii pe numele meu dar ne dorim un bebe iar sotul meu nu lucreaza am putea cumva sa inchid firma mea si sotul meu sa-si deschida o alta ii iar pe mine sa ma angajeze sau sa-mi faca un contract de asociat astfel incat sa primesc indemnizatia de crestere a copilului??mentionez ca eu imi platesc contributiile la sanatate si pensii...ce ma sfatuiti sa fac??va multumesc
Buna seara va rog frumos sa-mi expicati si mie daca eu avand o intreprindere individuala de 3 ani de zile in care de aprox2 ani imi platesc contributiile la sanatate si casa de pensii(minimul pe economie)daca raman insarcinata pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului??si cu firma ce se intampla in perioada in care voi sta eu acasa??se poate sa lucreze sotul meu cu forme legale la firma???va multumesc