Mai este necesara legalizarea actelor necesare pentru calatorie minori neinsotiti de parinti ? Ma refer la copii dupa certificate divort, certificate nastere, hotarari judecatoresti, in functie de caz.
Am inteles ca au fost publicate normele de aplicare ale amnistiei fiscale. Eu am datorii ( penalitati si dobanzi , doar ) la CNAS. Beneficiez de aceasta amnistie ? Ce trebuie sa fac ? Si cand ?
Timp de 17 ani am lucrat la o sectie a unei intreprinderi unde toti colegii mei au primit grupa 2 de munca. Mie mi s-a refuzat acest lucru pentru ca, desi lucram in acelasi loc, aceleasi conditii, am fost platita de la un alt departament . Acest lucru s-a petrecut intre anii 1982-1999. Este posibil sa obtin si eu recunoasterea conditiilor de lucru ? Mai exista colegi care pot depune marturie asupra locului unde mi-am desfasurat activitatea.
Daca am ramas fara nici un fel de venit, dar am si datorii din 2010 la sanatate, nu pot plati cei 50 lei/luna sau nu pot fi coasigurat . Ce solutie am pana reusesc sa sting datoria? Asi plati lunar, dar nu mi se primesc banii, deci adun penalitati pe langa datoria "istorica". Exista vreo solutie pentru mine ? Ce fac daca ma imbolnavesc si trebuie sa ma internez?