avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate tributar

Activitate tributar

Discuție legalizare acte
Mai este necesara legalizarea actelor necesare pentru calatorie minori neinsotiti de parinti ? Ma refer la copii dupa certificate divort, certificate nastere, hotarari judecatoresti, in functie de caz.
Am inteles ca au fost publicate normele de aplicare ale amnistiei fiscale. Eu am datorii ( penalitati si dobanzi , doar ) la CNAS. Beneficiez de aceasta amnistie ? Ce trebuie sa fac ? Si cand ?

Multumesc !
Viitoarea amnistie fiscala se va referi si la dobanzi si penalitati pentru sume datorate de persoane fizice la CNAS ?

Multumesc !
Timp de 17 ani am lucrat la o sectie a unei intreprinderi unde toti colegii mei au primit grupa 2 de munca. Mie mi s-a refuzat acest lucru pentru ca, desi lucram in acelasi loc, aceleasi conditii, am fost platita de la un alt departament . Acest lucru s-a petrecut intre anii 1982-1999. Este posibil sa obtin si eu recunoasterea conditiilor de lucru ? Mai exista colegi care pot depune marturie asupra locului unde mi-am desfasurat activitatea.

Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Răspuns la discuția Asigurarea medicala
mi-au spus ca pana nu returnez intreaga suma nu pot sa fiu nici coasigurat, nici sa platesc cuantumul
Daca am ramas fara nici un fel de venit, dar am si datorii din 2010 la sanatate, nu pot plati cei 50 lei/luna sau nu pot fi coasigurat . Ce solutie am pana reusesc sa sting datoria? Asi plati lunar, dar nu mi se primesc banii, deci adun penalitati pe langa datoria "istorica". Exista vreo solutie pentru mine ? Ce fac daca ma imbolnavesc si trebuie sa ma internez?