avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate tdiana21

Activitate tdiana21



raluk0207 a scris:

Bunica mai traieste? Daca nu, cand a murit?

Da , e in viața . De 1 an jumătate e imobilizata , iar acest unchi locuiește cu ea in aceeași casa . Pana acum n-a zis nimic ca nu ar fi de acord cu Donația . Eu am aflat ce are de gând de la o persoana pe care a vrut sa o pună martor , dar care a refuzat . Oficial , nu am aflat nimic încă
Buna ziua !
In anul 2008 am primit de la bunica maternă , prin contract de donație , un teren pe care urmează sa construim .
Iar acum am aflat ca un unchi , fratele mamei mele , vrea sa atace Donația .
Se mai poate după atâția ani ? Și in ce condiții ?
Buna ziua!
Sunt in urmatoarea situatie : am fost in CIC pana in data de 25.02.2018. In data de 26.02.2018 am facut cerere de revenire din CIC si de demisie de la fostul loc de munca, iar contractul de munca la actualul loc de munca este incheiat cu data de 28.02.2018. Fetita mea implineste 2 ani in data de 15.07.2018.
Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce acte trebuie sa depun pentru stimulent ?
Buna seara !Momentan sunt in CIC. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, ar trebui sa ma întorc la serviciu din 10 mai, doar ca mi-am găsit un alt job , unde trebuie sa încep din data de 1 Martie. Pot sa depun in aceeași zi cererea de revenire din CIC si cererea de demisie? In cazul in care nu mi se aproba “lichidarea la zi “, noua firma poate sa-mi facă un contract de munca cu data de 1 Martie ? Și cum ma afectează pe mine neprezentarea pentru efectuarea preavizului ?Va mulțumesc anticipat pentru răspuns !
Buna ziua. Sora mea, insarcinata in 12 saptamani, a plecat din 2013 la lucru in Germania,avand contract cu o firma din Romania, la care a fost angajata pana in august 2014. Din iulie 2014 s-a angajat cu contract pe perioada determinata (pana in 10 decembrie 2014 are contract ),acum fiind in concediu medical . Daca din decembrie s-ar angaja la o firma din Romania ar putea beneficia de concediu de crestere a copilului ? Se tine cont si veniturile realizate in Germania ? Va multumesc anticipat !