avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate goguta10

Activitate goguta10

Buna ziua, mi.am depus dosarul pt. indemnizatie somaj, mi l-au inregistrat,dupa o saptamana m-au sunat sa ma anunte ca nu pot lua somaj pt ca am incheiata o conventie cu o firma de asigurari.Sa inteleg ca daca am conventie nu contract nu pot lua somaj?Multumesc.
Buna ziua, am un contract de inchiriere pe care l-am respectat in toti anii(5 ani)dar in tot acest timp am avut probleme cu apa care se infiltreaza, cu instalatia electrica care cedeaza f des, aceste lucruri au fost aduse la cunostinta prin adrese scrise si care n-au fost remediate.din aceste motive m-au determinat sa caut alt spatiu pe care l-am inchiriat, am adus la cunostinta printr-o notificare ca doresc sa ma mut, au zis ca trebuie sa vina sa ia spatiul in primire, lucru facut dar tot nu mi-au semnat rezilierea motivand ca nu-i contabila la serviciu.In spatiul pe care l-am inchiriat functioneaza un cabinet medical(pana la 1.09.2015) care de la 01.09.2015 are un alt contract cu proprietarul de la noul spatiu.cum pot obtine rezilirea pentru ca nu din vina mea am plecat,nu au fost respectate niste clauze czontractuale.
Răspuns la discuția Executare Silita
Va multumesc mult, am sa va tin la curent cu cele ce urmeaza in ideea ca mai sunt in situatia mea persoane care au patit asa ceva.Se poate ca CNADR sa nu fi primit dovada platii la acea vreme?
Răspuns la discuția Executare Silita
Acum eu unde trebuie sa fac dovada platii la cabinetul executorului judecatoresc sau la CNADR?Multumesc pentru promtitudine si amabilitate.
Buna ziua, am primit in urma cu 7 zile o notificare insotita de o incheiere de sedinta prin care sunt anuntata ca in urma unui proces despre care n-am stiut nimic sunt executata silit pentru neplata unei roviniete din anul 2011.Nu inteleg de ce am primit asa ceva deoarece n-am fost instiintata in tot acest timp despre existenta vre unui proces sau ce-o fi. Mentionez ca am circulat fara rovinieta in acea perioada, mi-am asumat asta si am platit in anul 2012 amenzile pe care le-am primit facand dovada cu un mail in care am incarcat dovada platii catre CNADR. Nu inteleg de ce am mai primt asta daca eu am platit?Daca fac din nou dovada platii se anuleaza executarea.Daca da, ce se intampla cu cheltuielile de executare trebuie sa le suport eu?
Discuție rovinieta
Buna dimineata, am primit ieri o notificare si-un proces verbal de la CNADR prin care sunt instiintata ca in anul 2011 am circulat fara rovinieta.De fapt in 13.08.2011 am circulat iar procesul a fost scris in 31.01.2012.Nu stiu ce sa inteleg dupa atata timp nici nu am cum sa dovedesc contrariul.Va rog sa-mi spuneti daca pot contesta acest proces.
Răspuns la discuția NEDUMERIRE
Multumesc frumos pt. cat de explicit sunteti,sa inteleg ca executorul poate sa depuna acea intampinare?In tot acest timp a fost trimisa si acea somatie de care faceti referire.
Răspuns la discuția NEDUMERIRE
CHIAR NU POATE SA MA AJUTE NIMENI???
Răspuns la discuția NEDUMERIRE
in acea contestatie se face referire la oug10/2014 care a fost publicat in MO in martie prin care se suspenda pe o perioada de 6 luni orice plata...dar acest termen a trecut, asta nu sonteaza?
Răspuns la discuția NEDUMERIRE
Da asa stau lucrurile, au depus contestatie la executare.Stau si ma intreb ce alta intampinare sa mai facem c-am tot facut(sa scriem aceleasi lucruri?)