avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NEDUMERIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NEDUMERIRE

In anul 2007 am fost instiintati conform legii 290/2003 ca trebuie sa primim niste bani in urma despagubirilor pentru deportati.Au trecut acesti ani in care am urmat toate procedurile legale sa-i primim.Acum un birou a executorului judecatoresc a obtinut in instanta o incheiere prin care se admite executarea silita a debitoarei(o autoritate) in martie unde se specifica fara cale de atac. Acum primim o adresa de la o judecatorie prin care ne anunta ca suntem obligati de-a depune o intampinare intr-un termen de 25 se zile, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca exceptii.:(Asta ce inseamna ca tot ce am obtinut favorabil pana acum nu are nici o insemnatate?care sunt sansele noastre in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: goguta10 , utilizator 08:55, 30 Octombrie 2014
Va rog sa ma lamuriti.Oricum au trecut multi ani si cei care au suferit atunci au ramas f f putini.
Dreptul câștigat de către dumneavoastră rămâne câștigat. Cel mai probabil, instituția împotriva careia ați început executarea silită a formulat contestație la executare, asta înseamnă că în dosarul de contestație la executare aveți dreptul să formulați un raspuns (întâmpinare).
Da asa stau lucrurile, au depus contestatie la executare.Stau si ma intreb ce alta intampinare sa mai facem c-am tot facut(sa scriem aceleasi lucruri?)
in acea contestatie se face referire la oug10/2014 care a fost publicat in MO in martie prin care se suspenda pe o perioada de 6 luni orice plata...dar acest termen a trecut, asta nu sonteaza?
CHIAR NU POATE SA MA AJUTE NIMENI???

Alte discuții în legătură

Am avut un proces civil, cu o instituție publică, respectiv ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Am avut un proces civil, cu o instituție publică, respectiv un liceu, eu angajat ca personal nedidactic. Am câștigat acest proces cu cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)