avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de inchiriere

Buna ziua, am un contract de inchiriere pe care l-am respectat in toti anii(5 ani)dar in tot acest timp am avut probleme cu apa care se infiltreaza, cu instalatia electrica care cedeaza f des, aceste lucruri au fost aduse la cunostinta prin adrese scrise si care n-au fost remediate.din aceste motive m-au determinat sa caut alt spatiu pe care l-am inchiriat, am adus la cunostinta printr-o notificare ca doresc sa ma mut, au zis ca trebuie sa vina sa ia spatiul in primire, lucru facut dar tot nu mi-au semnat rezilierea motivand ca nu-i contabila la serviciu.In spatiul pe care l-am inchiriat functioneaza un cabinet medical(pana la 1.09.2015) care de la 01.09.2015 are un alt contract cu proprietarul de la noul spatiu.cum pot obtine rezilirea pentru ca nu din vina mea am plecat,nu au fost respectate niste clauze czontractuale.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 14:00, 2 Septembrie 2015
Buna ziua!
Comunicati proprietarului o notificare privind rezilierea incepand cu data dorita, astfel cum ati stabilit prin contract.
Cu siguranta in contractul de inchiriere ati mentionat cum se trimit notificarile, procedura in caz de reziliere, termenele de respectat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune posesorie Iovanca Iovanca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O soc. comerciala inchiriaza altei soc.com. un spatiu comercial. Soc. chiriasa nu plateste chiria timp de cateva luni, iar ... (vezi toată discuția)
Inchiriere luminel luminel Povestea este un pic mai lunga ( celor care au dispozitia sa o citeasca le multumesc) 2 soc. com. A ( proprietar) si B ( chirias) au semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere nony nony Suntem o institutie publica care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat conform unui contract de inchiriere incheiat pe o perioada ... (vezi toată discuția)