avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna ziua, am primit in urma cu 7 zile o notificare insotita de o incheiere de sedinta prin care sunt anuntata ca in urma unui proces despre care n-am stiut nimic sunt executata silit pentru neplata unei roviniete din anul 2011.Nu inteleg de ce am primit asa ceva deoarece n-am fost instiintata in tot acest timp despre existenta vre unui proces sau ce-o fi. Mentionez ca am circulat fara rovinieta in acea perioada, mi-am asumat asta si am platit in anul 2012 amenzile pe care le-am primit facand dovada cu un mail in care am incarcat dovada platii catre CNADR. Nu inteleg de ce am mai primt asta daca eu am platit?Daca fac din nou dovada platii se anuleaza executarea.Daca da, ce se intampla cu cheltuielile de executare trebuie sa le suport eu?
Cel mai recent răspuns: goguta10 , utilizator 09:48, 10 Martie 2015
Dacă veți face dovada plății, efectuată înainte de începerea executării,se va închide dosarul de executare. Nu vă pot impute cheltuieli pentru o creanță pe care nu o datorați.
Acum eu unde trebuie sa fac dovada platii la cabinetul executorului judecatoresc sau la CNADR?Multumesc pentru promtitudine si amabilitate.
La Biroul executorului judecătoresc.
Va multumesc mult, am sa va tin la curent cu cele ce urmeaza in ideea ca mai sunt in situatia mea persoane care au patit asa ceva.Se poate ca CNADR sa nu fi primit dovada platii la acea vreme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cauza / disjungere Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am primit de la CNADR un PV sanctionare pentru lipsa rovinieta. In aceeasi zi am trecut pe drumul respectiv de mai multe ori, primind de fiecare ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru executare silita rovinieta marina_1010 marina_1010 Buna ziua, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita-citare la alta adresa marina_1010 marina_1010 Buna seara, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)