avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate paulalex13

Activitate paulalex13

Discuție Pensie urmas
Buna, in urma cu 5 ani mi-a decedat mama,fiind minor si la scoala am primit pensie,intre timp m-am casatorit dar inca urmez studii, mai am dreptul la pensie ?
Buna,m-am casatorit acum 2 saptamani si trebuie sa imi schimb buletinulpermisul ,am avut o disputa cu proprietarul ( eu fiind chirias ) si nu mai vrea sa imi refaca dreptul de sedere (cred ca asa se spune )buletinul "vechi" mai e valabil pana in 2019 , imi trebuie neaparat acte de la el pentru schimbare de nume ? nu am stiut in ce rubrica sa plasez subiectul asa ca imi cer scuze daca am gresit rubrica
Răspuns la discuția Cetatenie
In Romania o sa ne casatorim nu in strainatate,am uitat sa precizez .
Discuție Cetatenie
Buna,in curand o sa ma casatoresc si ea are cetatenie romana si germana,o sa primesc si eu cetatenie germana daca ne casatorim ?
Răspuns la discuția PFA pentru sofer
Daca am niste amenzi care nu le-am platit si un impozit pe o motocicleta,pot sa mai imi fac PFA daca nu le am platite?
Răspuns la discuția PFA pentru sofer
pot sa fac PFA-ul fara adresa doar cu acte de proprietate?
Răspuns la discuția PFA pentru sofer
Eu o sa am 3 drumuri din Romania in Germania pe Luna ,si o sa primesc in jur de 120,150 maxim 200 de euro per cursa, din suma totala primita dau un exemplu,2000 pe luna,16% din ei trebuie sa ii dau la stat, 31.3% la casa de pensii,5.5% la sanatate ? Nu o sa lucrez cu norma intreaga 8h pe zi o sa fiu pe 4h pe zi
Buna, am primit o oferta pentru " un loc de munca " pe microbuz international(masina fiind a angajatorului ), " angajatorul " mi-a spus sa imi fac PFA, ca si PFA unde trebuie sa platesc si ce? Si care este diferenta intre PFA platitor TVA si PFA neplatitor TVA?
Răspuns la discuția Cazier Judiciar, reabilitare
Nici printr-o cerere de reabilitare cum ca nu ma pot angaja niciunde?
Buna,am comis fapta de furt calificat acum 2 ani jumatate, am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare + 2 ani in evidenta(total 4 ani termen de incercare) ,pe cazier imi scrie : "Condamna la 2 ani inchisoare cf.art 81,82 CP suspenda conditionat executarea pedepsei -termen incercare 4 ani pentru savarsirea fapteri prev. de art.208 alin. 1CP, art.209 alin 1 lit. i CP, art. 320^1 CPP cu aplic. ped. accesorie prev. de art. 71 CP. dispusa prin S.P. nr.1296 din 17/05/2012 nr dosar 3908/55, an dosar 2012 Judecatori ****def. prin ".

Din cate am inteles ,pot sa ma duc la un avocat sa imi depuna ceva cerere de curatare al cazierului ?Daca da cam cat timp ar dura daca s-ar aproba?Sau cat timp dureaza pana se aproba?Nu pot sa ma angajez niciunde si nu mai stiu ce sa fac .