avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate angelina-69

Activitate angelina-69

Am mostenit impreuna cu cei doi baieti un apartament de 3 camere, in care locuiesc cu cel mic. Cel mare vrea iesirea din indiviziune. Eu impreuna cu cel mic nu suntel de acord. Ce sanse avem? Riscam vinderea apartamentului?
Discuție Taxa parcare
Daca taxa de parcare este 50 lei/an si trebuia platita pana in 31 martie a anului in curs, este legal sa platesc 750 lei/an, pentru anul in curs, chiar daca anul nu s-a terminat? In contract nu este trecut cuantumul penalizarilor ! Este posibil sa fie 1500%? Aceasta se intampla in Cluj-Napoca.
Răspuns la discuția Intabulare teren
CE bonus?
Răspuns la discuția Intabulare teren
Care este aceasta lege?
Este adevarat ca exista o lege prin care cei care vor sa intabule teren agricol sunt scutiti de plata oricaror taxe? Adica intabulaerea se poate face gratis? Daca da, care este aceasta lege. Multumesc.
Răspuns la discuția concediu crestere copil
Multumesc !
In cazul in care, o salariata, a cerut concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, poate reveni asupra deciziei si sa ceara intoarcerea la serviciu, la implinirea copilului a varstei de 1 an?
Discuție Legea pensiilor
Daca o persoana a lucrat inainte de 2001 in grupa I de munca, spre exemplu 2 ani si 11 luni iar in grupa a II-a 1 an si 1 luna, cele doua perioada pot fi cumulate ca grupa a II-a? In momentul de fata, conform anexelor la lege, trebui minim 6 ani de grupa I si minim 2 ani de grupa a II-a.