avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate ECATERINARADU1967

Activitate ECATERINARADU1967

Răspuns la discuția RECUPERATORI TELEFONIE MOBILA
Culmea este ca de 3 ani se intampla acest lucru si chiar i-a si inregistrat. Le-a vorbit si foarte urat si i-a amenintat ca ii da in judecata de hartuire si tot degeaba. Nu vor sa inceteze.
BUNA ZIUA!

Am o colega care a avut un prieten de familie care avea o problema medicala si nu putea sa se deplaseze singur si care a rugat-o sa il ajute sa isi achizitioneze un telefon mobil prin abonament in anul 2008. Reprezentantul de la magazin a rugat-o pe dna sa lase si nr dansei in caz de ceva ca numar de contact. Intre timp acest prieten a decedat in mai 2014. Doamna de atunci este sunata zilnic si primeste sms.uri pe telefon precum ca dosarul dansei este in curs de recuperare prin executare. Ce poate sa faca doamna ca aceste telefoane si sms-uri de la firma de recuperare sa inceteze?
in perioada de preaviz se poate angaja cu contract de munca in alta institutie?
cand se poate face inregistrarea in revisal?
CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL IN CARE EXISTA O EXECUTARE SILITA PRIN FIRMA DE RECUPERARE? AM CONTURILE BLOCATE SI AM SI POPRIRE PE SALARIU. CUM PROCEDA LA RIDICAREA ACESTORI POPRIRI?
Răspuns la discuția Aplicare legea 1/2011
in invatamant
si conducerea nu vrea sa ma treaca la studii superioare decat cu aprobarea ordonatorului de credite in speta primaria orasului
locuiesc intr-un apartament cu chirie de la primaria municipiului ramnicu sarat si doresc sa il achizitionez deoarece locuiesc la aceasta adresa de 25 de ani si acum am posibilitate sa fac acest lucru.
de la primarie mi sa spus ca s-a schimbat legea si ca trebuie sa fac eu carte funciara si sa aduc evaluator. va rog sa imi dati baza legala in legatura cu acaeasta.
Sunt secretara si in urma absolvirii facultatii si obrinerea diplomei de licenta trebuie sa fiu trecuta cu studii superioare. Conducerea imi refuza trecerea la studii superioare si imi cer carui articol din legea nr.1/2011 cer eu acest lucru. Sau orice alta lege unde imi sunt recunoscute studiile.
pe perioada concediului fara plata unitatea scolara are obligatia de a pastra postul unui angajat? sau poate sa il scoata la concurs?