avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate elina2001

Activitate elina2001

m-ar interesa o monografie contabila pt inregistrare a unui proiect POSDRU/173/6.1 finantat UE in contabilitatea liderului de parteneriat si a partenerului( contributia proprie este2% iar 98% din fonduri europene din FSE si BN). Inregistrez val totala a proiectului sau pe masura depunerii cererilor de plata si/sau cererilor de rambursare si cand anume in mom depunerii sau incasarii lor?.De asemenea m-ar interesa si inregistrarile pe care le fac SES-urile infiintate de catre partener sau lider, SES-ri care depun cereri de subventii la partener sau lider si care prin acordul de finantare beneficiaza de ajutor de minimis ( 2% din cheltuieli suporta partenerul iar diferenta de 98% din fonduri europene.). Multumesc!
amenda de la Anaf pt ca n-am declarat II? Stiti si cat este? sau de la registru comertului?
In 2012 am infintat o intrep individuala. Mi au iesit actele de la Registrul comertului si m-am oprit in faza asta. Nu am mai mers la ANAF pt inregistrarea fiscala si declaratie pt venit, nu am avut activitate pe intreprindere nimic. Trebuia sa merg la ANAF chiar daca nu am avut activitate? Ce pot si ce sa fac acum sa o inchid?
Răspuns la discuția Poprire pe 2 salarii
Faptul ca lucrați la aceiași firmă nu este relevant. Depinde de credit, de clauzele din contractul de credit, daca l ați girat si el nu își plătește rata se poate îndrepta si asupra dumneavoastră.
Buna seara! As dori sa stiu daca se poate transforma un post de inspector asistent in superior.Din superior in debutant stiu ca se poate daca nu se ocupa postul in urma concursului de recrutare. Daca exista si aceasta posibilitate care ar fi cazul legal?