avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate CristeaMarian

Activitate CristeaMarian

Răspuns la discuția Apel civil
depun apelul la noua instanta (tribunalul Prahova)?
Discuție Apel civil
Am depus cerere de apel / recurs intr-un dosar de anulare proces verbal la Judecatoria Sinaia si am primit o adresa de la Tribunalul Prahova in care mi se cere sa achit taxa de timpru de 20 lei si in NOTA sa precizez fara echivoc calea de atac pronuntata si sa timbrez cererea de apel. As dori sa imi spuneti ce trebuie sa fac.
Buna ziua,

Am facut contestatie la un PV emis de jandarmerie si a fost citat IJP-ul.
In intampinare acesta reclama lipsa calitatii procesuale si mentioneaza ca agentul constatator nu face parte din personalul IJP. Solicita admiterea exceptieilipsei calitatii procesuale pasive a IJP si dispunerea scoaterii din cauza a acesteia.

Judecatoria imi cere sa depun raspuns la intampinare.
Ce e mai bine sa fac?
Răspuns la discuția Recuperare avans auto SH
cum pot atasa documentul scanat?
Răspuns la discuția Recuperare avans auto SH
pot urca contractul scanat pe net?
in luna februarie AC am rezervat un autoturism sh de la un dealer. am semnat un contract ce mentioneaza ca ma oblig sa cumpar auto, dar nu specifica ce se intampla daca nu il cumpar. mi-au garantat ca masina nu este lovita. dupa ce am rezervat masina am constatat ca fusese lovita destul de serios in spate si am incercat sa renegociez pretul. nu ne-am inteles si acum refuza sa-mi inapoieze avansul. Exista sanse sa recuperez avansul?
Răspuns la discuția TVA locuinte in rate
In acest caz nu este un abuz faptul ca mi-a fost introdus / marit TVA-ul la cativa ani dupa achizitie?
Buna ziua,

Am achizitinat un apartament nou in anul 2002 in baza ordonantei 19/1994. Dupa cativa ani a fost modificata rata intrucat s-a introdus TVA pentru locuinte (19 sau 24%). Intrebarea mea este daca nu pot beneficia acum de TVA de 5 % tinand cont ca apartamentul era nou in momentul achizitiei.