avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare avans auto SH
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare avans auto SH

in luna februarie AC am rezervat un autoturism sh de la un dealer. am semnat un contract ce mentioneaza ca ma oblig sa cumpar auto, dar nu specifica ce se intampla daca nu il cumpar. mi-au garantat ca masina nu este lovita. dupa ce am rezervat masina am constatat ca fusese lovita destul de serios in spate si am incercat sa renegociez pretul. nu ne-am inteles si acum refuza sa-mi inapoieze avansul. Exista sanse sa recuperez avansul?
Cel mai recent răspuns: CristeaMarian , utilizator 15:55, 24 August 2015
depinde ce scrie in contract.
pot urca contractul scanat pe net?
cum pot atasa documentul scanat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism sh din germania fara tva, pentru un pfa cu norma de venit cosmin.cirlea cosmin.cirlea Buna ziua! Am deschis recent un PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA. Doresc sa cumpar o masina SH de la un dealer auto din Germania. Am gasit informatii ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto Georgiana1794 Georgiana1794 Buna ziua, De curand (inceputul lui martie) am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism nou. Am agreat un pret, un model, am platit ... (vezi toată discuția)