Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca autorizatia de constructie este valabila avand in vedere ca ,am inceput constructia unei case in 1976 ,in 1984 am luat-o in folosinta, in 1987 am fost inregistrati cu proces verbal la biroul agricol iau autorizatia de constructie este din 1990.Avand in vedere ce ce v-am specificat va rog sa-mi spuneti daca este legala si valabila aceea autorizatie de constructie.Va multumesc
Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuna cineva in ce cazuri se autosesizeaza parchetul? Sa va spun despre ce este vorba ,suntem in procese de ani de zile si persoana x (cea cu care ne judecam) depune numai acte false.Sau in ce cazuri se autosesizeaza parchetul? Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns, ca sa nu mai lungeasca cercetarea am angajat un expert autorizat domnul Olah Ioan si mi-a facut expertiza pe care luni sper sa o depun la dosar.Este obligata politia sa tina cont de expertiza care am facut-o noi?
Nu au fost solicitate dar politia nici nu face nici un demers , ei incearca sa scoata persoana careia prim procuror a dat redeschiderea urmariri penale si cu atat mai mult am depus foarte multe probe dar tot nu sunt convinsi ca persoana a facut fapta respectiva.Sa va spun despre ce este vorba matusa mea sustine ca a cumparat terenul de sub casa noastra in 1980 ,teren care l-a intabulat pe ea , noi am inceput in 1976 constructia unei case pe terenul respectiv. Dupa decesul tatalui meu (12 ani) am constatat ca terenul de sub casa noastra este intabulat pe ea in baza unui contract vanzare-cumparare.Terenul a fost colectivizat de la o persoana x si s-au dat loturi de constructie case la membrii cooperatori matusa mea sustine ca a cumparat terenul in baza unui contract scris de mana sub semnatura privata in 1980 dar doamna x a decedat in 1969. Expertiza este pentru a verifica daca seamana semnaturile. Mentionez ca ne judecam de 12 ani .Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, am un dosar penal in curs de cercetare la politie si am solicitat unui expert autorizat sa faca o expertiza grafica extrajudiciara ,intrebarea mea este daca pot depune expertiza in dosar ca dovada sau proba. Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns ,matusa mea a facut la DIICOT si ca incercam sa inducem in eroare instanta , in cel cu instanta ea incearca sa induca in eroare tribunalul si parchetul si cel de la DIICOT nu are probe deoarece nu ne ocupam de trafic asa cum a sustinut ea .Ce pot sa fac daca ne vin solutiile? Pot sa fac eu plangere impotriva ei? Va multumesc.
Buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cand se autosesizeaza parchetul? Am o matusa care face plangeri penale neintemeiate nu se poate autosesiza parchetul?
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns, procesul verbal este pentru comisia locala a consiliului popular si este datat 1987 si are semnatura delegatiei comisiei iar pe verso este schita gospodariei cu teren si constructii masurate
Va multumesc pentru raspuns, si va rog sa-mi spuneti unde pot gasi procesul verbal de punere in posesie a unui teren cu casa dar nu are titlul de proprietate.Mentionez ca sunt in posesia unui proces verbal de la casa, dar nu are data cand a fost eliberat. Am nevoie deoarece matusa mea a intabulat terenul de sub casa noastra in baza unor acte false si suntem in mai multe procese civile si doua penale.Imi puteti spune daca pot sa ma folosesc si de punerea in posesie fara data eliberari.