avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autosesizare parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Autosesizare parchet

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuna cineva in ce cazuri se autosesizeaza parchetul? Sa va spun despre ce este vorba ,suntem in procese de ani de zile si persoana x (cea cu care ne judecam) depune numai acte false.Sau in ce cazuri se autosesizeaza parchetul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:04, 4 Decembrie 2014
Mai bine sa il sesizati dvs. deoarece in astfel de cazuri nici nu este prezent procuror la judecata.
Va multumesc pentru raspuns.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa fac plangere penala sau sa solicit parchetului ca in dosarul x sunt acte false.
Faceti plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procurorului Sorana Pasare Sorana Pasare Cf. Art. 209 C.pr. pen.: Competenta procurorului in faza urmaririi (41) Procurorii din cadrul parchetelor ierarhic superioare pot prelua, in vederea ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala /consultare si copiere dosar de catre inculpat mariusica92 mariusica92 Buna ziua .Sant cercetat si urmarit penal intr-un dosar privind infractiunile de abuz de incredere si amenintare.Inca din luna iunie cand mi-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare fals.... rozalia67 rozalia67 Mama mea are o problema ...Fii fratelui sau,care este decedat,au vandut un teren in numele ei,facand acte false si declaratii in numele mamei mele,false.S-a ... (vezi toată discuția)